Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dodatni letovi pred Novu godinu, ali i nove destinacije

rssBookmark and Share

25.10.2016. S.I. Belami portal, Južna Srbija Info

Želeći da privuku veći broj putnika u vreme novogodišnjih praznika, avio-kompanije Rajan er i Viz er svojim putnicima iz Niša ponudile su dodatne polaske ka pojedinim destinacijama, od ukupno 9 koliko ih ima.

Dodatni letovi pred Novu godinu, ali i nove destinacije

Kako objavljuje specijalizovani portal Fly from Niš, Bratislava je nova destinacija iz Niša do koje će avioni niskotarifne avio-kompanije Ryanair prevoziti putnike svakog ponedeljka i petka, počevši od 31.oktobra, odakle će putnici imati priliku da se dalje povezu ka Pragu i Londonu. Rajan er će putnike iz Niša i tokom novogodišnjih praznika prevoziti u vandrednim terminima svake srede, počevši od 21.decembra ove do 4.januara naredne godine, pa će putnici moći da se i u tim terminima povežu sa Londonom i Pragom.

I Biz er je omogućio dodatne letove za Dortmund tokom novogodišnjih praznika, i to ukupno četiri polaska, počevši od 15.decembra, uz postojeće redovne linije svakog utorka i subote.

Podsećanja radi, iz Niša se može leteti ka još šest destinacija širom Evrope i to ka Bazelu, Malmeu, Diseldorfu, Milanu, Memingenu i Ajndhovenu.


#   aerodrom Konstantin Veliki   Viz Er   Rajan er   Bratislava
@NisAirport @wizzair @Ryanair @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima