Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Легенде приредиле незаборавно вече на затварању МЕДИЈАНА ФЕСТА

rssBookmark and Share

Ниш 17.08.2017 Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана још једном је оправдала поверење суграђана и организовала им незаборавно вече приликом затварања МЕДИЈАНА ФЕСТА 2017.

Легенде приредиле незаборавно вече на затварању МЕДИЈАНА ФЕСТА

Прошли петак остао је у знаку изузетног концерта групе Легенде. Парк Светог Саве био је препун љубитеља музике феноменалних извођача, групе Легенде. Сам концерт у трајању од два сата још једном је потврдио да наши суграђани воле и поштују квалитет и традицију.

У петак 11.08.2017 године нашим најмлађим суграђанима, који су се забављали радећи и учећи разне лепе и корисне ствари у оквиру интерактивних радионица  у протеклим викендима МЕДИЈАНА ФЕСТА 2017 од стране УГ „Вишња“, додељено је 50 награда за креативност и рад  као и 3 три главне награде. Након церемоније доделе награда уследила је и представа Луткарског позоришта за све наше најмлађе и уједно најдраже суграђане под називом Прича о води .

Током Медијана феста у парку Свети Сава свој пункт за дружење са малишанима имала је и организација НУРДОР. Овом приликом НУРДОР је прикупљао средстава за завршетак друге фазе изградње онколошког одељења Дечије клинике у Нишу. Све време трајања МЕДИЈАНА ФЕСТА 2017,  биле су постављене  донаторске кутије НУРДОРА па су тако наши суграђани помогли ову акцију добровољним прилозима  онолико колико су били у прилици. Путем донаторске кутије која је била постављена од стране НУРДОР-а сакупљено је 86,000.00 рсд за време трајања МЕДИЈАНА ФЕСТА 2017. Слањем СМС-а на 1150 такође се прикупљају средства. Градска општина Медијана дала је пола милиона динара за изградњу онколошког одељења, Дечије клинике у Нишу.

Коментара: 0


#   Ниш   НУРДОР удружење   Легенде група  Медијана фест
@NURDOR @
[ Додај коментар ]