Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЗОРАН КЕСИЋ: И кренули су избори, Боже нам помози са Вучићем!

Bookmark and Share

22.01.2016. Al Jazeera

Облепити све градове и села џиновским, средњим и маленим вучићима. Колосалну макету Вучића поставити у Београд на води.

Фото: АП
Фото: АП

И, коначно, ево неких идеја за кампању Српске напредне странке. Фотографисати председника странке Александра Вучића тако да, из којег год угла да га гледате, имате утисак да вас посматра право у очи.

Облепити све градове и села џиновским, средњим и маленим „вучићима“. Колосалну макету Вучића поставити у „Београд на води“. Активисти СНС-а да крену од врата до врата, делећи брошуре „Наш пастир Вучић“, „Кула Вучића“ и „Пробудите се. Вучић је већ будан“.

Вучић да буде на сваком кораку, у сваком дому, у сваком предузећу, у свакој јавној установи… Уствари, Ружић ће моћи из Пјонгјанга да пошаље неколико савета где још и на који начин представити велику љубав народа према Вучићу. Тамо се баш разумеју у љубав народа према вођи.

Овакав свеприсутни Вучић једини је могући приказ свега онога што прави Вучић свакодневно ради за добробит Србије и српског народа. Онога тренутка када свим бирачима Вучић буде 24 часа дневно пред очима, када га, мењајући ТВ-канале угледају на сваком, када га бирачко тело, легавши у кревет увече, буде сањало и зором се са осмехом будило са њим, тада ће се избрисати метафизичка разлика између правог Вучића и наше перцепције Вучића.
Тада ће Вучић бити у свима нама. У овом делу текста читалац блога би требало да устане и пет минута аплаудира. Чините то свакодневно и видећете ускоро и сами колико ћете се боље, оптимистичније и напредније осећати.

Вучић ће вас просто увући у себе. И биће вам топлије тамо. А слоган кампање? Зар већ нисте и сами погодили?! А – као Александар. МИ – као… па… сви ми. Н – као напредна. АМИН. И нек’ нам је Бог у помоћи.

Извор: Al Jazeera, преноси Курир

 

Редакција: Текст је преузет, забавне природе и портал Јужна србија Инфо не сноси правну ни етичку одговрност.

Коментара: 0


#   Јужна Србија регион   Александар Вучић   Јужна Србија Инфо   забава   политика   Београд на води   избори 2016   Зоран Кесић
@avucic @juznasrbija @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима