Јужна Србија Инфо

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

Одложено рочиште, "Малчански берберин" треба да се упозна са налазом вештакаИзмењена уредба о начину пријаве за добијање помоћи од 100 евраПосебан Спасовдан - Вазнесење Христово у Нишавском округу уз добре резултате и висок ниво радаМиодраг Станковић дао оставку на место председника нишког ДС-а - на локалне изборе са Ћирковићем и ЈовановићемДа ли препознајете место на фотографији - слика одговорности "одговорних" (ФОТО)"Нишвил" од 7. до 16. августаКлинички центар Ниш почео са редовним радом


Начелник Полицијске управе Ниш Славиша Виријевић отворио је реновиране просторије Одсека за управне послове у Полицијској станици Алексинац и том приликом истакао да ће грађани Алексинца већ од данас брже моћи да дођу до својих докумената. Обиласку је присуствовала и начелница Нишавског округа, Драгана Сотировски.
Пред Вишим судом у Нишу за 16. јун je одложено припремно рочиште пред суђење Нинославу Јовановићу, познатом као Малчански берберин, који је крајем прошле године отео и злостављао 12-годишњу девојчицу Мoнику Каримановић из села Суво До.
Сарадња са управницима стамбених заједница у време ванредног стања била је изузетно добра, јер им је Кризни штаб Градске општине Медијана у сваком тренутку био на располагању. Ово је закључак састанка председника Градске општине Медијана Небојше Коцића, руководилаца стамбених заједница са територије Медијане и представника ЈКП „Медиана“.
Станковић је поднео оставку на место председника ГрО ДС Ниш, али не и на само чланство у странци
Министарство финансија донело је допуне правилника о начину пријаве и уплате једнократне новчане помоћи, којим се омогућава држављанима Србије да добију 100 евра ако у тренутку подношења пријаве имају важећу личну карту, изјавио је министар Синиша Мали.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 30. мај 2020. године. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца.
Топао викенд у најави, препорука надлежних специјалиста за заразне болести уз строга правила омогућиће Грцима да већ у суботу бораве на некој од преко 500 плажа које су се организовале у складу са правилима.
Раднички ће у петак 22. маја од 10 часова одиграти пријатељску утакмицу против Радника из Сурдулице.
Савет „Драинчевих књижевних сусрета“ објавио је конкурс за доделу „Драинчеве награде за поезију“. За награду могу да конкуришу збирке песама, прво издање објављено 2019. године на српском говорном подручју.
Србији је у протекла 24 сата тестирано је 3.548 особа, од којих је 27 било позитивно на коронавирус, без преминулих.
Нишки џез фестивал "Нишвил" одржаће се од 7. до 16. августа, док ће главни фестивалски програм програм бити од 13. до 16. августа.
У Нишу су на 23 локације у граду постављена су нова стајалишта за аутобусе градског превоза.
Начелница Нишавског округа и чланица ГО СНС Драгана Сотировски гостовала је у емисији "Одгвоворни" на РТВ Белами
Деценијама се говори о коначном уређењу и статусу Старог гробља, које би (више пута најављивано) могло да постане Меморијални комплекс. Садашњи изглед, чини се најгори до сада, не говори у прилог томе.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима