Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Фантоми: Затворено писмо Жељку Митровићу

Bookmark and Share

13.09.2017 Покрет Уједињених Фантома

Поштовани Жељко Митровићу,

Фантоми: Затворено писмо Жељку Митровићу

Фантоми су остали увређени због твог непозивања у нови ријалити који је управо стартовао на твојој телевизији, а којој не желимо ни име да споменемо. Реклама ти не треба , јер на нашу жалост имаш је и превише. Ако је разлог твог непозивања то што се плашиш да ћемо ти порушити амбијент у који си уложио милионе, вероватно од пара грађана Србије, као што смо то урадили и на другим локацијама, грдно се вараш. Фантоми би срушили , али све рекорде гледаности ријалитија. За разлику од тебе, фантоми нису злопамтила и зато ће те позвати да учествујеш у нашем будућем ријалитију који ћемо организовати, надамо се веома брзо. Брзина пројекта зависи само од једне ствари, а то је да фантоми дођу на власт. Након тога креће ријалити.

Ријалити фантома ће бити по угледу на твој, са сличним амбијентом само на другој локацији. Да не испадне да те плагирамо фантоми ће убацити неке новине које ће теби бити нарочито инспиративне. У оптицају су две локације, једна у Сремској Митровици, а друга у Пожаревцу. За који град ћемо се одлучити размотрићемо на колегијуму фантома. Једна од новина у односу на твој ријалити биће обавезна шетња по кругу у вечерњим сатима.

Ријалити ће бити под називом “КЛАВИР ЗА друга“ . У ријалити ћемо инфилтрирати познате личности из света политике како би се прекинуло са праксом позивања само људи са естраде. Ово ће бити сигурно први пут Жељко да учествујеш у једном оваквом ријалитију. Имаћеш и ти прилику да уведеш свога сина, као што си и ти омогућио учесницима у свом ријалитију да доводу своју децу. Писма ћеш моћи да пишеш до миле воље само овог пута затворена.

Срдачан поздрав за Жељка Митровица извини Митровића

Покрет уједињених фантома

Коментара: 0


#   Пинк ТВ  Лист Данас  Жељко Митровић  Фантоми
@
[ Додај коментар ]