Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poklon Vlade Srbije Kuršumliji: Novi kamion za prevoz smeća

rssBookmark and Share

Kuršumlija 28.09.2022. Južna Srbija Info

Prošlog četvrtka je u Kuršumliji potpisan ugovor između Ministarstva za zaštitu životne sredine i Opštine Kuršumlija o donaciji kamiona auto smećara šasije marke DAF sa nadogradnjom za prevoz smeća zapremine 16 m3.

Poklon Vlade Srbije Kuršumliji: Novi kamion za prevoz smeća

U ime Ministarstva ugovor je potpisala ministarka Irena Vujović, a u ime Opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić, predsednik Opštine.

– Ovaj kamion će imati veliki značaj u radu komunalnog preduzeća, kao i u unapređenju životne sredine i ekologije naše opštine. Ponosan sam na uspešan rad komunalnog preduzeća, posebno na sva ulaganja i investicije u vozni park, opremu i druga sredstva potrebna za obavljanje  komunalnih i drugih građevinskih delatnosti značajnih za svakodnevni život građana Kuršumlije. – izjavio je prilikom potpisivanja ugovora predsednik Čarapić.

On se zahvalio Ministarstvu za zaštitu životne sredine na dosadašnjoj saradnji koja se ogleda kroz ovaj i sve ranije projekte.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   Komunalna preduzeća   Zaštita životne sredine   Toplica JPKD   Irena Vujović   Ministrastvo zaštite životne sredine
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima