Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Intervju


<< < 9  10  11  12  13 > >>Ukupno: 126  |  Prikazano: 111 - 120

Kako koristite levu traku autoputa?

B92 06.03.2014.
Saobraćajna nekultura

Vožnja autoputem podrazumeva i dozu takmičenja među našim vozačima. Ko ima jači auto tera slabijeg da mu se skloni sa puta, bez obzira na brzinu kretanja.

opširnije

Komentara: 1

Intervju sa dr Borislavom Pelevićem

17.02.2014.
Dr Borislav Pelević, SSJ

Jedna od najmlađih stranaka na političkoj sceni Srbije jeste Sabor srpskog jedinstva. Međutim ova stranka ima i dugu tradiciju. O razlasku sa naprednjacima i problemima prilikom formiranja patriotskog bloka razgovarali smo sa dr Borislavom Pelevićem, predsednikom Sabora srpskog jedinstva.

opširnije

Komentara: 1

Šešelj uskoro na slobodi

D. Ostojić 30.01.2014.
Šešelj uskoro na slobodi

Ovu vest nam je poverila Vjerica Radeta, funkcioner SRS-a. Niz zanimljivih detalja o politici Šešelja, Vučića i Nikolića možete saznati ukoliko pročitate intervju do kraja.

opširnije

Komentara: 0

Vladimir Cvijan: Aleksandar Vučić kontroliše medije

17.01.2014.
Intervju sa Vladimirom Cvijanom

Vladimir Cvijan je ovih dana došao u žižu interesovanja javnosti kada se najavio kao prtovkandidat Aleksandru Vučiću, za mesto predsednika SNS. Svojevremeno je, u sličnoj poziciji bio, kada je prešao iz Kabineta Borisa Tadića u SNS. Sa željom da naše čitaoce upoznamo sa stavovima i planovima ovog mladog čoveka, naš saradnik, Dušan Ostojić, uradio je kraći intervju.

opširnije

Komentara: 0

Stefan Radović: Borba je jedina opcija

JužnaSrbija.info 10.01.2014.
Borba je jedina opcija

Stefan Radović iz Kuršumlije, koji se javno deklarisao kao homoseksualac, u intervjuu za ''Južnu Srbiju'' otvoreno govori o stanju LGBT prava u Srbiji i tome kako je biti gej u državi kao što je Srbija.

opširnije

Komentara: 2

Šta bih uradio da sam ministar obrazovanja?

Relja Knežević, Dnevnik 08.01.2014.
Putokaza ima, slabo ih čitamo

Šta bih uradio da sam ministar obrazovanja? Po meni, uspeh leži u kontinuitetu. Ako smo usvojili Strategiju obrazovanja do 2020-te i ako su sve političke opcije glasale za nju, zašto je ne sprovodimo? Nju su pisali naši najpriznatiji stručnjaci iz svih oblasti obrazovanja i to je neka vrsta putokaza. Na žalost, po nekim istraživanjima, 80 odsto ljudi u Srbiji ne zna saobraćajne…

opširnije

Komentara: 0

Zdravstvo u kolapsu: „Neka me smene, neću da ćutim“

07.01.2014.
„Neka me smene, neću da ćutim“

Lekari i pacijenti su potpuno zaboravljeni od države, bolnički stolovi pucaju, aparati su zastareli ili pokvareni. A meni prete da će me smeniti zato što više ne mogu o tome da ćutim

opširnije

Komentara: 0

''Najviše žalbi na diskriminaciju u oblasti rada i zapošljavanja''

JužnaSrbija.Info 31.12.2013.
Intervju Nevena Petrušić

O ugroženosti manjina se, sa pravom, često govori, poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić o tim, ali i stvarima iz privatnog života, u ekskluzivnom novogodišnjem intervjuu samo za ''JužnuSrbiju''.

opširnije

Komentara: 1

Perišić: Ne plašim se smene, štite me rad i rezultati

Tanjug 29.12.2013.
''Ne plašim se smene''

Rad i rezultati me štite i dok je tako na dobrom sam putu i ne plašim svađe sa rukovodstvom SNS, izjavio je gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

opširnije

Komentara: 0

Predsednik opštine Prokulje: Voleo bih da mi Ana Bekuta zapeva na uvce

JužnaSrbija.info 28.12.2013.
''Bekuta da mi peva na uvce''

60 sekundi sa predsednikom opštine Prokuplje Ljubišom Đurkovićem či odgovori na pitanja ''Južne Srbije'' će vas sasvim sigurno iznenaditi.

opširnije

Komentara: 3

<< < 9  10  11  12  13 > >>Ukupno: 126  |  Prikazano: 111 - 120


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}