Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Hotel "New City" na raspolaganje gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije

rssBookmark and Share

Niš 19.03.2020. Južna Srbija Info

Kompanija "Tončev gradnja" stavila je svoj hotel New City u Nišu na raspolaganje gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa.

Hotel "New City" na raspolaganje gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije

Kada većina hotela u regionu i svetu zatvara svoja vrata kako ne bi trpeli gubitke, Tončev gradnja je odlučila da svoj hotel New City stavi na raspolaganje gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa i na taj način pokaže da svako od nas, svaki dan, može uraditi nešto dobro i korisno za zemlju u kojoj živi i za ljude koje voli.

U hotelu New City sa Nišlijama smo delili samo lepe i vesele trenutke, bili partner velikim i značajnim manifestacijama i događajima.

Sada, i u ovim teškim trenucima, želimo da budemo sa Nišlijama i da pokažemo da svi bijemo istu bitku. Zdravlje svih nas je jedino važno. Ako budemo svi na visini zadatka, kao i u prethodnim danima, brzo će opet doći vreme kada ćemo se veseliti i zajedno raditi na unapređenju turističkog potencijala grada Niša. Ovo su dani najvećeg izazova za Srbiju i ovo je borba za svaki grad, svako mesto  i svakog građanina, saopštili su iz menanadžmeta "Tončev gradnje".

Komentara: 0


#   Niš   Tončev gradnja   New City Hotel   Koronavirus
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima