Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Stavros, Vrasna i Asprovalta spremni za turiste iz Srbije - Beogradski Sajam turizma dao dobre rezultateDragana Sotirovski večeras u emisiji "Upitnik" RTS-a: Borba za lokal (VIDEO)Niški direktori uhapšeni za utaju poreza"Gradonačelnik će biti onaj u koga predsednik stranke ima najviše poverenja" (VIDEO)Izgradnje dva nova kružna toka na Bulevaru Nikole Tesle - obustava saobraćajaNova rasveta - zablistala železnička stanica Niš (VIDEO)Devojka pokušala da se spusti niz vezane čaršave - zadobila višestruke povrede


Do kraja ove godine očekuje nas završetak tehničke dokumentacije za izgradnju nove terminalne zgrade na niškom aerodromu, najavio je direktor Aerodroma Srbije, Mihailo Zdravković.
Uhapšeni su oštetili su budžet Republike Srbije za iznos od 153.219.043 dinara.
Broj divljih deponija na području grada Niša sa prošlogodišnih 36 povećan je na 50.
"Najbitnije je da se pokrene srpsko selo", rekao je Miša Vacić na osnivačkoj skupštini Srpske denice u Merošini.
Na sednici Skupštine Gradske opštine Pantelej većinom glasova usvojen je rebalans budžeta za 2020.godinu kojim se uvećava obim budžeta za 19.687.500 dinara, odnosno, umesto prethodno usvojene Odluke o budžetu od pre mesec i po dana u iznosu od 192.699.000 na 212.386.800 dinara.
Gradska opština Pantelej u saradnji sa Lovačkim udruženjem grada Niša organizovala je tradicionalnu, desetu po redu „Šakalijadu“ u širem ataru sela Gornja Vrežina, kraj Niša.
Turisti iz Srbije, rado letuju u grčkoj opštini Volvi koju čine poznata letovališta, Stavros, Asprovalta, Nea Vrasna. Na beogradskom Sajmu turizma predstavljeni su smeštajni kapaciteti, kao i brojne plaže, od uređenih gradskih sa kafićima i svim pogodnostima, do onih na samo desetak kilometara udaljenih od grada, netaknutih bez buke u skrivenim uvalama sa bisernim peskom…
Radoslav Batak (42) predstavljen je danas kao novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički.
Niški Kulturni centar, priredio je februarski vodič kroz programe kulturnih i zabavnih dešavanja u Nišu.
Crveni krst Vranje organizovaće u sredu 19. februara akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se sprovesti u sali OKCE, u periodu od 10 do 14 časova.
Grad Leskovac dobio je još jedno novo obeležje. Na mostu kod Zelene pijace, tzv. visećem mostu, postavljena je dekorativna, metalna konstrukcija na oba kraja mosta koja poprima obličje srca.
Dragana Sotirovski, članica Glavnog odbora SNS-a i načelnica Nišavskog upravnog okruga, biće gost večerašnje emisije "Upitnik", autorke Olivere Jovićević, Radio televizije Srbije, od 21 sat. Izbori, lokal, bojktot, tema su večerašnje društveno-političke emisije na Javnom servisu.
Načelnica Nišavskog okruga i članica GO SNS Dragana Sotirovski gostovala je u emisiji "Odgvovorni" na RTV Belami
Ovih dana je u aleksinačkom vodovodu primećena koncentracija dihidrogen monoksida, veća od uobičajene. Nadležni poručuju da je voda ispravna za piće