Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dvoje poginulo, sedmoro povređeno u lančanom sudaru u Sićevačkoj klisuri

rssBookmark and Share

Sićevačka klisura 30.12.2017. Blic, Beta, Južna Srbija Info

Kako su potvrdili u PU Niš, dvoje ljudi je poginulo u saobraćajnom udesu koji se dogodio večeras oko 21. sat u Sićevačkoj klisuri kraj Niša.

Dvoje poginulo, sedmoro povređeno u lančanom sudaru u Sićevačkoj klisuri

U lančanom sudaru u kome je učestvovalo pet vozila nastradali su muškarac i žena, dok je sedmoro pvređeno, među kojim ima i dece, prenosi Blic.

Dve ekipe niške Hitne pomoći prevezle su povređene u Urgentni centar KC Niš.

Saobraćaj u pravcu ka Pirotu je u prekidu.

Muškarac i žena srednjih godina su poginuli, a sedam osoba je lakše povređeno, među kojima i četvoro dece u udesu koji se sinoć oko 21 čas dogodio u Sićevačkoj klisuri kod mesta Brana, rečeno je Beti u niškoj policiji i službi hitne pomoći.

Prema infromacijama iz policije u sudaru je učestvovalo pet vozila, četiri iz Srbije i jedno iz Bugarske. "Najpre su se direktno sudarila vozila "opel askona" i "mercedes" niških registarskih oznaka, a potom su na njih naletela još tri vozila", izjavili su u policiji.

U udesu su, rekli su u policiji, poginuli supružnici koji su se nalazili u "opel askoni".

U Hitnoj pomoći kazali su da ni jedna od povređenih osoba nije životno ugrožena. "Svi osobe zbirnut u tom udesu imaju povrede glave i ekstremiteta", izjavili su u toj ustanovi.

Prema rečima lekara, u udesu su povređeni osmogodišnji dečak i devojčica, dečak od 11 i devojčica od 13 godina. Odrasle povređene osobe su srednjih godina.

Svi povređeni zbrinuti su u niškom Kliničkom centru. Uviđaj je obavljen uz prisustvo zamenika osnovnog javnog tužioca.


#   Klinički centar Niš   Hitna pomoć   saobraćajna nezgoda   muškarac   smrt   žena   životno ugrožen   PU Niš   Sićevačka klisura   Urgentni centar   lančani sudar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima