Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Noć pre dolaska Aleksandra Vučića u Niš, izgoreo automobil zameniku načelnika niške policije

rssBookmark and Share

Niš 17.12.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Prethodne noći izgoreo je i službeni automobil drugog čoveka Policijske uprave Niš.
Ovo je 6. automobil koji je izgoreo u proteklih mesec dana u nizu "piromanskih političkih ili kriminalnih aktivnosti".

Ilustracija
Ilustracija

Da nije istina, neko bi pomislio da je u pitanju "južnjački rijaliti", ali jeste, nažalost, puka realnost.

Zvaničnog saopštenja iz policije za sada još nema, osim da će se Osnovno tužilaštvo oglasiti sutra povodom ovog slučaja.

Prethodne noći, oko tri sata ujutru, na parkingu u blizini Vatrogasnog doma u Nišu, izgoreo je službeni automobil marke "golf", vlasništvo Zorana Bogdanovića, zamenika načelnka Policijske uprave Niš, saznajemo nezvanično iz više izvora..

Ovo je već šesti automobil, koje je izgoreo u Nišu u prošlih mesec dana u seriji paljenja što privatnih, što službenih vozila, gradskim funkcionerima, direktorima, policijskim službenicima i "običnim" građanima.

Ministar policije, Nebojša Stefanović je pre 15-tak dana u dopisu narodnom poslaniku Zoranu Živkoviću, potvrdio da je zapaljen automobil načelniku Krimialističke policije Niš Dejanu Utviću, iako su tada iz PU Niš više puta tvrdili, da nemaju takvu informaciju.

Podsetimo...

Ovo je šesti automobil u poslednjih mesec dana koji je izgoreo u Nišu, od kojih je jedan u vlasništvu Miloša Bađura zamenika gradonačelnika Niša, a drugi direktora "Tržnice" Gorana Đorđevića. Treći automobil je u vlasništvu žene, za koju se nezvanično govorilo da je posredstvom supruga zaposlenog u MUP-u u vezi sa odrđenim strukturama, međutim to nije i dokazano, kao i navodi pojedinih, da su goreli i automobili visokih policijskih službenika u Nišu.

Četvrti automobil, je takođe u vlasništvu ženske osobe, a po priznanju samog ministra policije Stefanovića, peto vozilo koje je izgorelo je automobil načelnika Kriminalističke policije u Nišu, Dejana Utvića.

Vučić o aktuelnim dešavanjima

Predsednik Vučić, je danas prilkom njegovog boravka u Nišu, zamoljen da prokomentariše aktuelna dešavanja u gradu, kratko rekao, "da je to veoma zabrinjavajuće i da očekuje od načelnika PU i zamenika da hitno pronađu lica koja su počinila ta dela".


#   Niš   Goran Đorđević   požar   Aleksandar Vučić   Nebojša Stefanović   automobili     Miloš Banđur   paljenje automobila   PU Niš   Ana Đorđević   Gorana Đorđević   Dejan Utvić   Zoran Bogdanović
@avucic @nesastefanovic @Milos_Bandjur @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima