Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pronađeno telo nestalog muškarca iz Niša

rssBookmark and Share

Gadžin Han 11.09.2016. B. Janačković, Blic

Beživotno telo diplomiranog inženjera stočarstva Gorana Zlatkovića (37), iz Prve Kutine kod Niša koji je nestao 4. septembra, pronađeno je danas u ataru sela Radikina bara, u opštini Gadžin Han.

Pronađeno telo nestalog muškarca iz Niša

Prvo su lovci oko 8.30 časova pronašli automobil „sitroen sakso“ metalik sive boje, kojim se pre nedelju dana odvezao iz porodične kuće, a onda je posle tročasovne potrage pronađeno i njegovo telo, oko kilometar i po od mesta gde su nađena kola. Prema prvim informacijama u pitanju je samoubistvo i nema drugih sumnjivih okolnosti.

- Gajili smo nadu da ćemo ga naži živog ali, eto, desilo se ipak najgore. Nema okolnosti koje bi ukazale da je u pitanju nešto drugo. To je teret koiji ćemo supruga i ja nositi do kraja života. Hvala svim medijima što su nam pomogli u potrazi za Goranom, objavljujući vesti i njegovu fotografiju, kazao je juče otac stradalog muškarca Milanče Zlatković.

Pošto danima nije bilo vesti o njegovom sinu, on se obratio za pomoć lovcima, sluteći na tragičnu sudbinu svog sina. Kako nezvanično saznajemo, u automobilu je na sedištu nađeno oproštajno pismo a pored kola i kutije od lekova.

Kako je naš list pisao, Goran je 4.septembra iz porodične kuće otišao do buvljaka a potom, kako je rekao roditeljima, na „poslovni sastanak“.

Ka Nišu je krenuo oko 7.30 časova, automobilom marke „sitroen sakso“ metalik sive boje, a poslednja ga je, u Niškoj Banji oko podneva, videla koleginica iz firme u kojoj zajedno rade, kod koje je svratio. Posle toga gubi mu se svaki trag. Patio je od depresije.


#   Gadžin Han   Prva Kutina   nestanak   Radikina bara   Goran Zlatković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima