Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ubica najavljivao zločin

rssBookmark and Share

Niš 08.09.2011. Autor : Vesna.K

Kuršumlijska policija nije shvatila za ozbiljno očajničke pozive u pomoć Zorice Šejić (35), koju je preksinoć u pekari u Kuršumliji rafalima iz „kalašnjikova“ ubio suprug Jugoslav (40), a zatim pokušao i sebi da oduzme život.

Policiji je ona više puta ukazivala na pretnje muža.

Ubica najavljivao zločin

KURŠUMLIJA, 8. septembra 2011. (Južna Srbija) - Zoričina prijava protiv muža, inače vojnika po ugovoru u 301. jedinici skladišnog bataljona Centralne logističke baze, još je u tužilaštvu, koje nije znalo u kojem pravcu da sprovede istragu.

-U poslednjih godinu dana Zorica je prijavila Jugoslava policiji za uznemiravanje telefonom,Kuršumlijska policija je registrovala da je muž neprestano zove telefonom, uznemirava i preti joj, navode u Kuršumlijskom tužilaštvu .

S druge strane kako pišu pojedini mediji,protiv Šejića nisu preduzete ozbiljne mere, jer je radio u Vojsci Srbije i nije imao problema sa zakonom.

Porodica nastradale ističe da je Šejić poslednjih meseci stalno pretio supruzi da će je ubiti i da će baciti bombu na kuću njenih roditelja. Kažu da je Jugoslav bio često pod dejstvom alkohola, te da je psihički maltretirao sada već pokojnu Zoricu.

-Pretio je da će pobiti i nju i roditelje, da će baciti bombu na kuću, a zbog učestalih pretnji tri puta ga je prijavljivala policiji u Kuršumliji,Kazala je sestra ubijene Zorice, Gorica Miljković.

Pre nešto više od mesec dana desilo se još jedno ubistvo u Kuršumliji. Tada je Maja.M (24) pištoljem pucala u svog momka Nikolu Šćepanovića (26) u njegovoj kući pištoljem njegovog oca i usmrtila ga na licu mesta.

Sredinom jula dvanaestogodišnja Isidora Pavlović utopila se u gradskom bazenu u Kuršumliji,devojčica nije spasena zbog tuče koja je u tom trenutku izbila na drugom kraju bezena, pa je pažnja spasilaca bila usmerena na tu stranu.

U avgustu se kod Kuršumlije dogodila i teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve maloletne devojčice izgubile život, u ovoj nesreći povredjeno je šest mladih osoba,a vozač Stefan Dimić 18 se i dalje nalazi na odeljenju Hirurgije KC Niš .


#   Niš   policija   Južna Srbija region   ubistvo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima