Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

2. Власински триатлон самопревазилажење

rssBookmark and Share

Власотинце 31.07.2016. Јужна Србија Инфо

На Власинском језеру ће се 7. августа 2016. године (недеља) одржати 2. Власински триатлон самопревазилажење, који се састоји се од 2 трке: Олимпијски триатлон: пливање 1500м, бицикл 40 км, трчање 10 км и Спринт триатлон: пливање 750м, бицикл 20 км, трчање 5 км.

Фото: odmorplus.com, Јужна Србија
Фото: odmorplus.com, Јужна Србија

Олимпијски триатлон је уједно и званично државно првенство Србије у триатлону, док се трка Спринт триатлон бодује у Купу Србије.

Старт обе трке је у исто време на плажи испод хотела Власина.

После пливања такмичари возе бицикл а потом трче на јавном путу бр. 231.

У ту сврху ради одржавања бициклистичког дела трке, биће потпуно затворање обе траке на путу бр.231 у трајању од 3 сата (од 10-13ч.) у дужини од 2,5км од Хотела Власине ка Хотелу Промаја као и затварање једне траке на истом путу у трајању од 2,5ч (од 10,30-13ч) у дужини од 1 ,25 км од Хотела Власине ка Власотинцу, где би се одвијао наизменично регулисани саобраћај.

Како би манифестација могла да се одржи, а да би се омогућила проходност аутомобилима, у договору са ПУ Врање, током трајања целе манифестације саобраћај ће делимично бити преусмерен заобилазним путем преко Власине.


#   Власотинце   саобраћај   Власинско језеро   пливање   ПУ Врање   бицикл   Државно првенство   Куп Србије   Првенство Србије   брзо трчање    
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима