Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Данас на "Чаиру", Раднички против Борца из Чачка

rssBookmark and Share

Ниш 01.11.2015. fkradnickinis.rs

Данас, од 14.00 часова, на нашем “Чаиру” састају се домаћи Раднички и Борац из Чачка.
Најзанимљивији меч у оквиру 16. кола Супер лиге, након којег ће, надамо се, борба за друго место на табели бити још занимљивија.

Данас на "Чаиру", Раднички против Борца из Чачка

Пре самог почетка утакмице, фудбалери Радничког и Борца, подржаће акцију портала “Србија данас” под називом “Друг није мета” којим се шаља јасна порука “Стоп вршњачком насиљу”.

Специјални гости на сутрашњем мечу ће бити родитељи трагично преминулом Алекси Јанковићу, који је био жртва вршњачког насиља, на жалост, са трагичним завршетком.

Покојни Алекса је био и симпатизер и навијач нашег клуба и његовим родитељима, Бојану и Драгани, ће бити уручен дрес Радничког, а обе екипе ће сутра изаћи у мајцама са јасном поруком “Друг није мета”.

Гости из Чачка, долазе у Ниш, високо пласирани на табели, одмах иза лидера првенства и не крију да би били задовољни и поделом бодова на недељном мечу:

”Пред нама је прва у низу веома тешких и захтевних утакмица. Идемо у госте тиму који има најбољу одбрану у лиги која је до сада само шест пута капитулирала. Подсетићу да смо их на премијери савладали после великог преокрета и да смо им два пута затресли мрежу. Биће ово веома тешко гостовање, али и прилика да се надигравамо са квалитетним ривалом. Вребаћемо и чекаћемо своју прилику да стигнемо до гола и да обезбедимо повољан резултат. То би у овом тренутку било све осим пораза и веома би били задовољни уколико нам се у недељу по подне увећа бодовни салдо. Разлог за оптимизам имамо и чињеницом да осим дуже одсутних Зеца и Крстића сви играчи конкуришу за тим” – рекао је помоћни тренер Драган Шарац.

С друге стране, у нашем табору подсећају на то да нам је Борац “велики дужник” из првог кола овог првенства и прижељкују фудбалску освету с каматом. Испратити госте у Чачак са лоптама у њиховој мрежи, а са друге стране да голман, који је само 4 пута савладан у досадашњем суперлигашком такмичењу, Аца Јовановић остане несавладан и на овом мечу.

Тренер Милан Раставац очекује да ће „Зебре“ пружити прави изазов његовим пуленима.

- Што се утакмице против Борца тиче, долази нам у право време, када са пуно елана и пуно самопоуздања улазимо у меч. Борац заузима друго место, заслужује поштовање, како сам тим, тако и тренер који их води. Очекује нас тежак задатак, а уједно и прилика и изазов, који треба да искористимо да одиграмо као у претходним утакмицама, каже Раставац.

Раднички је направио низ добрих резултата и момци су заслужили да коначно добију подршку са трибина, онакву какву заслужују. Тренер Раставац је укомпоновао искуство и младост и одржао свако обећање које је доласком у Ниш дао. Нишлије, ред је да му се одужимо и њему и момцима у белим дресовима, који никад нису остали суви.

Војкан Андрејић


#   Ниш   Чаир   фудбал   Раднички ФК   Суперлига   Милан Раставац   Чачак   Борац ФК  
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима