Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Едукативни тренинзи у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 02.03.2016. Кошаркашки савез Србије

У оквиру програма квалитетног развоја играча, континуираног праћења и индивидуалног техничко-тактичког усавршавања, наш познати стручњак Бошко Ђокић одржаo je у Спортском центру „Дубочица“ у Лесковцу едукативне тренинге за најталентованије играче 2000. и 2001. годишта из Јужне и Источне Србије.

Едукативни тренинзи у Лесковцу

Домаћини су били људи из Регионалног кошаркашког савеза Јужне Србије, који су сјајно организовали ову акцију и обезбедили све што је било потребно да у потпуности успе.

У реализацији програма су учествовали и тренери из овог региона и Источне Србије, као и регионални стручни сарадник Јужне Србије Иван Здравковић.

Наравно, догађају су присуствовали и руководиоци мушког сектора КСС – директор мушких репрезентативних селекција Владимир Кузмановић, стручни сарадник за рад са млађим категоријама Гордан Тодоровић и скаут сарадник Александар Смиљанић. Присутан је био и селектор кадетске У16 репрезентације Милан Јосић, који је на лицу места могао да се увери у квалитет потенцијалних репрезентативаца.

Како је и ова акција организована је у сарадњи са Удружењем кошаркашких тренера Србије, едукативне тренинге у Лесковцу посматрали су и тренери из Пирота, Ниша, Врања, Владичиног Хана, Лесковца и других мањих места у овом региону…


#   Лесковац   кошарка   Јужна Србија регион   Кошаркашки савез Србије   Бошко Ђокић   Иван Здравковић
@KSSrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима