Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пораз ”Делфина”, за 3. место са Шпанијом

rssBookmark and Share

18.07.2015. Белами, Јужна Србија Инфо

Ватерполо репрезентација Србије није успела да се пласира у финале Међународног турнира у Нишу, пошто је у полуфиналном сусрету, на безену Чаир, изгубила од селекције Грчке након извођења петераца укупним резултатом 12:9 (3:4, 0:1, 3:1, 2:2 – 4:1).

Фото: Белами
Фото: Белами

Грчка ће у финалу у суботу од 12 сати играти против Црне Горе, која је у првом полуфиналном мечу победила Шпанију са 10:8 (4:3, 1:4, 3:0, 2:1), док се Србија и Шпанија од 10.40 сати састају за треће место.

Уморни српски ватерполисти играли су слабо са играчем више и заслужено су поражени после извођења петераца.

Србија је почетком трећег дела повела 6:3 и затим стала у нападу, па су Грци серијом 4-0 преокренули резултат. Имала је Грчка и вођство од 8:7, али је Слободан Никић 53 секунде пре краја изједначио.

У нашем тиму, Душко Пијетловић је постигао три гола, док су се у стрелце уписали и Слободан Никић, Милан Алексић, Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић и Стефан Митровић. Код Грка су по два гола уписали Милонакис, Фунтулис и Влахопулос.

Турнир и Нишу је припремни за националне тимове пред учешће на првенству света од 27. јула до 8. августа у руском граду Казању.


#   Грчка   ватерполо   репрезентација   пораз   Стефан Митровић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима