Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пријем за златне стонотенисере са инвалидитетом

rssBookmark and Share

Ниш 25.05.2017. Јужна Србија Инфо

Члан Градског већа, ресорно задужен за спорт, Бранислав Качар примио је јуче у Градској кући чланове Стонотениског клуба за особе са инвалидитетом Наис који су, такмичећи се за репрезентацију Србије, освојили 6 медаља и четири пехара на првом међународном турниру у Подгорици.

Пријем за златне стонотенисере са инвалидитетом

Осим репрезентативаца Србије на турниру су учествовале и репрезентације Хрватске, Македоније и домаћини, репрезентативци Црне Горе. Према речима стонотенисера, услови за тренинг у Нишу су добри, проблеми којих је било у претходном периоду, су превазиђени.

Према речима члана Градског већа Бранислава Качара стекли су се услови да стонотениски клуб за ОСИ Наис учествује на конкурсу за средства која додељује град. Он је честитао такмичарима на изврсном резултату и обећао да ће Град помоћи да се још више побољшају њихови услови за тренирање и најавио реконструкцију стонотениског дома наредне године, као и прилагођавање тоалета особама са инвалидитетом, што је тренутно проблем. Осим тога, преко Спортског савеза Ниша биће им уручена спортска опрема, а Град ће им помоћи и да оду на такмичење које се одржава јула месеца у Немачкој.

Коментара: 0


#   Ниш   Особе са инвалидитетом   златне медаље   стони тенис   Бранислав Качар
@


 


[ Додај коментар ]