Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Припреме у Турској: Раднички - Вереја 1:1

rssBookmark and Share

Ниш 28.01.2018. ФК Раднички

Фудбалери Радничког ремизирали су резултатом 1:1 (0:1) са бугарском Верејом из Старе Загоре, у другој контролној утакмици у турском Белеку.
Ово је други реми нишког тима у Турској, пошто је у првом мечу одиграо 2:2 са Ботевом из Пловдива.

Припреме у Турској: Раднички - Вереја 1:1

Шестопласирани тим најјаче бугарске лиге повео је у 41. минуту преко штопера Велчева, а Раднички је изједначио у 81. минуту поготком Симуновића.

Aкцију код гола Радничког искреирали су стрелац Симуновић и Ђирковић. Симуновић је  пресекао пас на средини  терена, одиграо на бок до младог саиграча, и у пуном спринту испратио акцију, ушао у казнени простор, где је добио одличан центаршут од Ђирковића и главом закуцао лопту иза немоћног голмана Цинцарског.

Прво полувреме за Раднички су одиграли: Живковић, Филип Станковић, Булатовић, Петровић, Субић, Нома, Саша Стојановић, Мићић, Бабић, Александар Јовановић и Славиша Стојановић.

На почетку другог полувремена заиграли су Аксентијевић, Симуновић, Арсић и Мркић, а тренер Бобан Дмитровић је у финишу меча указао шансу свим осталим фудбалерима.

Тренер Дмитровић је у краткој изјави након меча рекао да је задовољан оним што је видео. Напоменуо је да је било одређених грешака, али да су његови фудбалери одрадили ствари на које је стављен акценат у припреми ове утакмице.

Раднички ће у Белеку одмерити снаге још са Сигмом (30. јануар), Даежоном (31. јануар) и Мариуполом (4. фебруар).

 


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Александар Јовановић   Турска   припреме   Саша Стојановић   Славиша Стојановић   Вереја ФК (Бугарска)
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима