Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Деца монструми: Вређали и псовали жене које су исекле кош

rssBookmark and Share

20.04.2013. Стефан Радовић

Деца вређала и псовала жене које су исекле кош направљен испред зграде.

Деца монструми: Вређали и псовали жене које су исекле кош

У центру Куршумлије у дворишту испред градске библиотеке, две старије жена ручним тестерама исекле су кош постављен на неуређеном делу дворишта на коме су се деца играла.

Оне су исекле стуб на којем је кош и тако га оставиле насред игралишта, а са целим случајем упозната је и куршумлијска полиција која је отпочела истрагу поводом овог случаја.

КакоЈужнаСрбија.Инфо сазнаје деца окупљена на лицу места нису остала дужна старијим госпођама па су их тако початили увредама и сочним малограђанским псовкама.

И ако ниједна жена која је учлествовала у сечи коша није желела да опширније коментарише цео догађај, обе кажу да су биле изреволтиране безобразлуком и буком испред зграде.

Такође наводе да у околним зградама живе махом старији људи који су болесни и код којих често долазе и лекари Хитне медисинске помоћи којима оваакво бахато понашање деце која се ту свакодневно окупљају јако смета.

- Они се ту окупљају, али најамње играју кошарку. Псују, деру се, свађају и остављају разне отпадке за собом, Прича за ЈужнуСрбију госпођа из оближње зграде.

Она истиче да није реч о финој деци, већ о проблематичним младићима који стално праве неке проблеме и изазивају нереде.

На YouTube је освану снимак сече коша, али је он од стране аутора мутиран баш како се бахатост деце која су снимак и направила, а затим поставила на интернету не би чуо.

Коментара: 0


#   полиција   деца
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима