Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Да ли је препознајете? Представљала се као лажни инспектор, ојадила Нишлије

rssBookmark and Share

09.10.2014. Блиц

Против Нишлијке Л.П. (42), нишка полиција поднеће кривићну пријаву због сумње да је, лажно се представљајући као порески или санитарни инспектор преварила више власника трговинских радњи.

Да ли је препознајете? Представљала се као лажни инспектор, ојадила Нишлије

До сада је утврђено да противправно стечена имовинска корист износи око 80.000 динара, али полиција сумња да има још оштећених.

- Сумња се да је Л.П. од краја августа до краја септембра ове године, лажно се представљајући као порески инспектор, улазила у трговинске радње на територији Ниша и тражила од продаваца новац, како би проверила пресек стања касе. Она је осумњичена да је, користећи непажњу продаваца, део новца враћала продавцима, а део задржавала за себе, саопштила је полиција.

Такође, сумња се да је Л.П., у неколико случајева, представљајући се као порески или санитарни инспектор, на дрзак начин, узимала новчанике, робу и пазар од продаваца због неисправне документације, чиме је оштетила велики број правних и физичких лица.

Против осумњичене биће поднета кривична пријава надлежном тужилаштву у Нишу.

- С обзиром на то да је у току рада утврђено да постоји већи број оштећених правних и физичких лица, позивамо грађане да уколико препознају осумњичену са фотографије пријаве случај Полицијској управи у Нишу на телефоне 192, 018/522 982 и 018/ 503-235, саопштено је из полиције.

 

Коментара: 0


#   полиција   кривична пријава   инспектори   преварант   порески инспектор     фотографије
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима