Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Силоватељ ме унаказио јер сам се бранила

rssBookmark and Share

Сврљиг 18.05.2014. Курир

Кад сам почела да дозивам у помоћ, он ме је тако зверски ударио по лицу да ми је поломио нос и дно очне дупље, каже Дара

Силоватељ ме унаказио јер сам се бранила

Сврљижанин Младен И. (26) ухапшен је у ноћи између петка и суботе након што је око 21.15 сати у Улици Боре Прице, поред градског парка, испред улаза у зграду напао и покушао да силује станарку Дару Р. П. (49), која се враћала из града! Нападнута жена је с вишеструким преломом носне кости и преломом пода очне дупље пребачена на одељење максилофацијалне хирургије Клиничког центра у Нишу, а полиција је убрзо идентификовала и ухапсила Младена И.

Видела да је прати

Дара је за Курир испричала да се у петак увече враћала из оближњег драгстора и да је приметила да је Младен И. прати.
- Забринула сам се и почела да тражим телефон по торби јер сам хтела да позовем полицију. Тад ми је тај младић пришао и питао ме да ли неки његов наводни познаник живи у тој згради. Казала сам му да не познајем такву особу и он се окренуо као да ће изаћи из дворишта, а онда ме зграбио с леђа! Тражио је да пођем с њим иза зграде, а ја сам повикала: „Склони се од мене, будало, сад ћу да вичем“. Зграбила сам телефон, али он ми га је отео - испричала је Дара.

Она каже да је тада почела да виче и да ју је нападач ухватио за уста!
- Ипак, успела сам некако да се отмем, а он ме тад ударио песницом у лице таквом силином да ме оборио! Не знам колико пута ме је ударио, али била сам сва у крви. Он је побегао, а ја сам четвороношке покушала да дођем до зграде. Срећом, комшије су чуле моје дозивање, па су обавестиле полицију - испричала је Дара.

Комшије је спасле

Један од комшија каже да је истрчао из стана кад је чуо галаму, врисак и запомагање комшинице.
- Дара је лежала на степеништу, сва изгребана и крвава по лицу! Улазна врата су се још њихала за напасником, који је побегао након што је схватио да су и остале комшије реаговале кад су чуле Дарино запомагање. Отрчао је највероватније поред парка и преко пруге. Дара је била у шоку, а одећа јој је била исцепана, што указује на намеру насилника да је силује - испричао је комшија.

Како сазнајемо, Младен И. је већ у два наврата хапшен због покушаја силовања. Једну малолетницу напао је на спортском полигону Пастириште, док је другу покушао да силује недалеко од њене родитељске куће.

Osumnjičeni... Mladen I.

(Младен.И)

Зна га одраније
ДРУЖИО МИ СЕ СА ЋЕРКОМ

Дара Р. П. каже да нападача познаје јер се као дете играо с њеном ћерком.
- Нисам га видела од детињства, али знам да је проблематична особа и пијанац. И у петак је ужасно смрдео на алкохол - рекла је она.

ЧИЊЕНИЦЕ
КАКО ЈЕ НАПАДНУТА ЖЕНА ИЗ СВРЉИГА

- Младен И. угледао Дару Р. П. кад је изашла из драгстора
- почиње да је прати до зграде у којој станује
- пре него што је ушла у ходник, прилази јој и започиње разговор, а онда је граби с леђа
- Дара покушава да се отме, а Младен је из све снаге удара по лицу
- женине крике чују комшије, које потом излазе из станова
- нападач бежи, али је убрзо идентификован и ухапшен


#   полиција   Сврљиг   насиље   манијак   силовање     батине
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима