Јужна Србија Инфо

Све о случају оца монструма (55) који је силовао четворогодишњу ћерку

rssBookmark and Share

Ниш 07.08.2014. Блиц

Нишлија Г.В. (55) ухапшен је због сумње да је четворогодишњу ванбрачну ћерку додиривао по полном органу.

Све о случају оца монструма (55) који је силовао четворогодишњу ћерку

Сексуално злостављање за које се сумњичи десило се још 28.маја али је хапшење уследило тек пошто су обављена двомесечна судско медицинска и психијатријска вештачења.

Случај обљубе над дететом полицији је пријавила мајка детета која је са осумњиченим Г.В. у вишегодишњој ванбрачној вези. Тога дана Г.В. је одвео дете својој кући после обданишта.

-Будући да живе одвојено о детету су се старали заједно. Мајка је била на послу па је девојчицу из вртића узео отац и довео је својој кући. Када се дете увече вратило мајци, пожалило се на болове у полном органу. Након што је мајци испричала да ју је отац додиривао у том делу, она да је сутрадан пријавила полицији, каже за наш лист саговорник близак истрази.

Но, само пријава мајке није била довољна да би Г.В. био ухапшен. Наложена су вештачења како би се обезбедили докази па су после два месеца Г.В. стављене лисице на руке.

-Без вештачења није било могуће ухапсити осумњиченог. По окончању судских и психијатријских вештачења налази су указали да постоји сумња да се кривично дело десило. Но, осумњичени је после привођења одбацио оптужбе правдајући се да му жена све „пакује“ јер већ дуже времена покушава да раскине са њим.

Осумњичени се бранио да сумња да његова жена има паралелну љубавну везу због чега се одлучила да га на овај начин спречи да судски добије дете, каже наш саговорник.

Међутим, по налогу Вишег јавног тужиоца Г.В. је одређен притвор до 48 часова због сумње да је починио кривично дело обљуба над немоћним лицем.

Коментара: 0


#   Ниш   силовање   сексуално злостављање   ћерка   кривично дело
@


 


[ Додај коментар ]