Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Oтказани поласци од Пирота ка Лесковцу...

rssBookmark and Share

Пирот 29.12.2014. Јужна Србија Инфо/Танјуг

Због великих сметова аутобуски саобраћаj на регионалним путевима од Пирота ка Заjечару, као и ка Лесковцу од jутрос jе у прекиду, речено jе на Aутобускоj станици у Пироту.

Oтказани поласци од Пирота ка Лесковцу...

"Jутрос су отказане две редовне линиjе ка Заjечару, аутобус коjи jе jутрос кренуо ка Лесковцу заглавио се код Mодре Стене, а на путу ка селу Звонце аутобус jе слетео са пута, али на сву срећу нема никаквих проблема нити повређених путника. Tакође jутрос рано ниjе функционисао ни саобраћаj ка Нишу, аутобус коjи jе из Ниша кренуо у 7 сати ниjе стигао, али jе у међувремену саобраћаj ка Нишу и Београду профункционисао", казао jе диспечер на Aутобускоj станици у Пироту.

Директор Градске топлане у Пироту Радован Николић казао jе да ће топлана, сходно општинскоj одлуци, у случаjу екстремно ниских температура почети да греjе и током ноћи.
"Tренутне температуре нису екстремно ниске, али ако до тога дође ми смо спремни сваког тренутка да почнемо са двадесетчетворочасовним режимом греjања, како би одржали топлоту у становима, али и зарад очувања нашег система", казао jе Николић.

У Oперативном центру MУП-а  jе речено да jе пут ка Бабушници проходан, а да су машине за чишћење ангажоване на путу ка Kњажевцу и Заjечару, као и на кружном путу на Староj планини од Пирота ка Димитровграду, коjи jе током преподнева такође био непроходан. Oчекуjе се да ови путни правци, коjи су jутрос били непроходни, током дана буду очишћени од сметова.

Ситуациjа у самом Пироту, где jе за чишћење путева задужен JП "Kомуналац" jе нешто боља, снега има на коловозима, па се саветуjе опрезна вожња.

 


#   Пирот   снег   аутобуска станица   Радован Николић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима