Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пронађена деца која су се синоћ изгубила код Димитровграда

rssBookmark and Share

Димитровград 19.06.2017. Танјуг

Припадници Заједничких снага Војске и Полиције, ангажовани на обезбеђењу дела државне границе према Бугарској, пронашли су двоје деце старости 16 и девет година, из села Драговита код Поганова - у општини Димитровград, која су се синоћ изгубила чувајући стоку.

Пронађена деца која су се синоћ изгубила код Димитровграда

Нестанак деце пријавио је отац на једном од пунктова Заједничких снага. Хитром реакцијом команде и припадника Заједничких снага, веома брзо отпочела је потрага за децом, која су након целоноћне потраге, јутрос око 10 сати пронађена на путу за село Петачинце.

Припадници Заједничких снага Војске и Полиције, одвели су децу до Здравственог центра у Димитровграду, где ће им бити утврђено здравствено стање, саопштило је Министарство одбране.

"Припадници Заједничких снага Војске и Полиције извршавају своје задатке обезбеђења државне границе, спречавања илегалних прелазака границе и покушаја кријумчарења људи. Овај пут, као и много пута раније изашли смо у сусрет захтевима локалних мештана и успели да пронађемо децу која су се изгубила. Брига о становништву ће и убудуће бити један од најважнијих задатака за све војнике и полицајце ангажоване на овом задатку", рекао је командант Заједничких снага пуковник Владета Балтић.

Коментара: 0


#   полиција   Димитровград   војска  нестанак  Драговит  Поганово
@


 


[ Додај коментар ]