Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Срам вас било: Саме себе предложиле за награду!

rssBookmark and Share

23.05.2013. Izvor: Telegraf

Маријана Матић, директорка нишког Завода за здравствену заштиту радника, каже да је случајност што су особе које су предложиле награђивање уједно и награђене додајући да су обе изузетни радници.

Срам вас било: Саме себе предложиле за награду!

На улазу у нишки диспанзер Електронске индустрије осванула је одлука о награђивању заслужних радника несвакидашње садржине:

- На основу предлога одговорног лица у Диспанзеру ЕИ, шефа у служби Љиљане Ђокић и одговорне медицинске сестре Слађане Димитријевић, за изузетно залагање на послу у месецу априлу 2.013. године награђују се Љиљана Ђокић и Слађана Димитријевић.

Ова одлука постала је прави хит на друштвеним мрежама и изазвала разноврсне углавном негативне коментаре, у којима се поставља питање ко се и на какав начин награђује нарочито у здравству где константно мањка пара.

Међутим, Маријана Матић, директорка нишког Завода за здравствену заштиту радника, у чијем саставу послује и ЕИ диспанзер, истиче да у овој одлуци нема ничега спорног.

- То је типска одлука, увек предлог дају одговорна лица, а мењају се имена награђених. У овом случају догодило се да су награђене баш особе које су и одговорна лица. Сматрам да су оне својим радом то заслужиле и да нема разлога за било какве сумње у основаност овакве одлуке. Награде добијају и радници осталих диспанзера, сви су једнаки а критеријум за награђивање су искључиво резултати рада – објаснила је Матићева.


#   медицинске сестре
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима