Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ученици покрали школске дневнике и бацили их у реку

rssBookmark and Share

Топлица река 04.03.2013. Стефан Радовић

Група ученика треће године Гимназије у Куршумлији украла је и бацила у реку Топлица неколико школских дневника.

Ученици покрали школске дневнике и бацили их у реку
Припадници полицијске станице у Куршумлији како сазнајемо идентификовали су ученике који су наводно због великог броја неоправданих изостанака украли неколико школских дневника и бацили их у реку.

Куршумлијска Гимназија у чијем склопу се налази и средња Економска школа нема видео надзор и рефлекторе зато лоповима није било тешко да почине ово кривично дело.

Пре само неколико месеци у Куршумлији је забележен и напад на средњошколца Стефана Радовића који се јавно декларисао као Хомосексуалац, и то унутар саме школе а повреница за заштиту равноправности Невена Петрушић утврдила је након поступка да је школа направила пропусте и наложила посебне мере Економској школи у Куршумлији, ради спречавања дискриминације и насиља. Истрагу поводом овог случаја води и заштитник грађана Саша Јанковиић, као и основно јавно тужилаштво у Прокупљу.

Ни једна школа како незванично сазнајемо нема ноћног чувара, али зато има по једног школског полицајца што је судећи према појачаном насиљу у Куршумлијским основним и средњим школама у последње време мало.


#   Невена Петрушић   заштитник грађана   Топлица река   ученици   видео надзор   Основно јавно тужилаштво   економска школа   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима