Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Возач Ниш експреса вози и прича на мобилни

rssBookmark and Share

30.08.2012. Autor: Agencije , Alo

Највећи нишки превозник "Ниш експрес" идентификовао је возача са снимка на "јутјубу" на којем он једном руком телефонира, а другом окреће волан док вози кроз кривине на планини Тресибаба. Против њега ће одмах бити покренут дисциплински поступак.

-Прегледом снимка утврдили смо да се ради о нашем возачу. Позваћемо га на дисциплинску одговорност јер је, према Закону о безбедности у саобраћају, таква вожња забрањена. На снимку се јасно види да разговара телефоном док вози деоницом пута од Сврљига према Књажевцу преко Тресибабе, тако да ће му бити изречена дисциплинска мера у складу с нашим правилником - каже директор саобраћаја у "Ниш експресу" Миломир Радовановић.

Помоћник директора за односе с јавношћу и медије у "Ниш експресу" Драгиша Јевремовић рекао је за "Ало!" да је возач идентификован након анализе снимка и да ће против њега одмах бити покренут дисциплински поступак.

Портал ''Јужна Србија'' више пута је писао о дивљењу возача ''Ниш експреса'' као и о њиховој ''љубазности'' али и стању аутобуса за шта руку на срце нису одговорни возачи.

Коментара: 0


#   Јужна Србија регион   Ниш експрес   возачи
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима