Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ЖЕНА МАГНЕТ: Привлачи предмете од метала, стакла, керамике и пластике

rssBookmark and Share

14.05.2013. Autor: Blic

Жена верује да је "супер моћи" добила када је пала у кому након порађаја пре 29 година. Њен муж каже да је Зоричин додир лековит.

ЖЕНА МАГНЕТ: Привлачи предмете од метала, стакла, керамике и пластике

Необичну способност открила је пре две године, сасвим случајно, док је на ТВ Пинк гледала репортажу о дечаку из Власотинца са сличним способностима.

"У току емисије, нешто ме је натерало да и ја пробам да на тело ставим металне предмете. Ставила сам кашику и веома се изненадила сам се када сам видела да не пада. Када сам на груди закачила пеглу, чекић и секиру, уплашила сам се", прича Зорица која је 1984.године, након порођаја са другом ћерком два дана била у коми.

Несвакидашње моћи директно повезује са тим догађајем.

"Мало сам се бавила проучавањем тог феномена и према неким теоријама, ове способности се повезују са комом. Сви имамо неку енергију, неко више неко мање. Али код појединих људи који су били у коми, она је посебно изражена. На моје тело могу да ставим предмете од гвожђа, пластике, стакла па чак и камење – све се качи. Како? Не знам. Некада само осећам огромну енергију коју морам некако да испразним ", поверава се Зорица.

Магични додир Нишлијке

Док поставља мобилни телефон на своје груди, дешава се још један феномен - екран почиње да светлуца иако није додирнула ниједну дирку.

Привлачне силе посебно су изражене у зонама корена палчева, на челу, грудима, стомаку и раменом појасу.

"Испрва нисам веровао али када сам видео како на себе поставља предмете, променио сам мишљење. Њен додир заиста је благотворан, када ме заболи зуб, или када сам напет, стави руке на мене неколико минута и све прође", каже супруг Славољуб Јоцић.

Зорица није усамљен случај "супер жене", у свету је забележено још неколико случајева људи који емитују јако магнетно поље.

Коментара: 0


#   жена
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима