Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

...

Саопштење: Разлог укидања дестинације Ниш - Бергамо искључиво комерцијалне природеРодитељи ђака забринути због кидс дроге - шта кажу оперативци са теренаСвети Сава - СавинданОШ "Зоран Ђинђић" на оригиналан начин обележила Дан школе (ФОТО)У изради монографија 125 година планинарства у СрбијиНа Прешеву заплењено преко две тоне текстилне и друге кријумчарене робеОдржана Светосавска академија у Нишу - уручене стипендије за петоро студената са територије Епархије нишке


Градоначелница Ниша Драгана Сотировски честитала је Савиндан свим ученицима и запосленима у образовним и научним установама.
Зоран Пејчић из Одељења за борбу против дрога рекао је за РТС да кидс дрога није позната српској полицији. Напоменуо је да је разумљива брига родитеља, али да нема места паници. Упозорио је на повећану опасност од синтетичких дрога, где је хемијски састав непознат, а самим тим и опасност и њихово дејство је непредвидиво, рекао је Пејчић.
У среду 25. јануара, Луткарско позориште у Нишу било је позорница за ученике Основне школе „Др Зоран Ђинђић“ нишко насеље Брзи Брод, који су на оригиналан и савремен начин обележили Дан школе, 12 година постојања, уочи празника Светог Саве.
Одборник СГ Ниша Миодраг Станковић, је позвао грађане да у понедељак 16. јануара упале свеће у помен Оливеру Ивановићу:
Поводом све учесталијих напада на аеродром "Кoнстантин Велики у Нишу и константно објављивање нетачних података од стране појединих медија, обавештавамо јавност о следећем", пише у делу саопштења "Аеродроми Србије", са седиштем у Нишу.
Иако ове зиме још увек није било снега и температуре су до почетка јануара више личиле на пролећне него на зимске, нагло захлађење последњих дана, када се температура у ноћним сатима спуштала у озбиљнији минус, запретиле су да угрозе озиме усеве и воћњаке.
Лепо време, празнични дани, бесплатан улаз и стотине Нишлија и гостију нашег града у обиласку Медијане, након отварања за посетиоце.
У четвртфиналу Триглав осигурање Купа Радивој Кораћ (15-18. фебрауар) у Нишу играће: Партизан Моцарт Бет – Спартак Офис шуз (15.02. у 18.00), Црвена звезда Меридианбет – Борац Моцарт (16.02. у 18.00), ФМП – Металац (16.02. у 21.00) и Мега МИС – Војводина (15.02. у 21.00), одлучено је на жребу који је данас одржан у београдском хотелу „Краун плаза“. Према томе, у петак…
СВЕТОСАВСКИ КЊИЖЕВНИ АНТИКВАРИЈАТ одржаће се у четвртак, 26. јануара 2023, од 12.00 до 14.00 часова, у холу Нишког културног центра.
Дом здравља Ниш у сарадњи са представницима „Рода центра“ организовао је 24.01.2023. године још једну акцију у циљу обележавања Европске недеље превенције рака грлића материце.
Прокупчани су синоћ у традиционално лепом расположењу уз хитове познатог вокалног солисте Жељка Васића и спектакуларан ватромет у центру града дочекали Нову 2023. годину по јулијанском календару.
Ниш је један од пет градова у Србији у коме ће, у сарадњи Владе Републике Србије, амбасаде Народне републике Кине и Института за појас бити организован дочек кинеске Нове године на отвореном у оквиру манифестације „Караван пријатељства на путу свиле“.
Поводом навода у јавности о боравку градоначелнице Ниша Драгане Сотировски у Бриселу и седишту Курске облати у Русији у „исто време“, а у циљу истинитог информисања јавности, редакција Јужне Србије Инфо је контактира градоначелницу да појасни информације које су претходних дана пласирали поједини опозициони медији.
Јужна Србија је још један, прелепи, део наше земље који поседује бање, језера, историју, културу, археолошка налазишта, традицију, љубав према храни и чувени јужњачки темперамент који воли песму, игру и штедњу.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима