Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Затезање лица - чињенице које би требало да знате

Bookmark and Share

11.01.2018. Никола Стојановић

Постоји толико много метода којима можемо да утичемо на то да наше лице изгледа много боље. Треба знати да је јако важно да треба на време да почнете да бринете о вашој кожи.

Затезање лица - чињенице које би требало да знате

Наиме, чим пређете двадесету почните да размишљате о томе како ћете ваше лице да што дуже одржите младим.

Наравно да не можете да постигнете чуда и наравно да ваше лице неће заувек бити младо, али процес старења можете да успорите на различите начине. Један од тих начина јесте бар за почетак да не користите погрешне и прејаке препарате или препарате који су намењени старијим од четрдесет на пример, јер они имају много јаче састојке који се негативно могу одразити на вашу кожу. Са друге стране естетска хирургија увек може да буде решење, у којим год годинама да сте. Затезање лица једно је од врло популарних процедура естетске хирурије и требало би да се мало више позабавите чињеницама у вези са њом:

Затезање лица - подмлађивање до десет година

Сматра се да уколико се определите за процедуру естетске хирургије у вези са затезањем лице, да ћете изгледа много млађе. А то много подразумева чак десет година. Да ли знате како је када изгледате десет година млађе? То је вероватно сан сваке жене. Овај ефекат дефинитивно нећете постићи ни са једном кремом нити било којим другим третманом.

Затезање лица или како се популарно назива фаце лифтинг ће вам помоћи да се осећате боље, али и лепше, наравно и млађе, али то се подразумева.

Ожиљци се не виде

Све вероватно занима како се то ради фаце лифтинг, а не виде се ожиљци. Наиме, треба рећи да естетска хирургија не би била то што је данас, да није пронашла најбоља могућа решења за све естетске проблеме.

Ожиљци након затезања лица постоје и они су скривени. То значи да се један ожиљак налази углавном иза ува, док је други у једном делу главе. Нити један од ова два ожиљка неће бити видљив, тако да не морате да бринете.

Завоји се носе пет дана

Свака процедура естетске хирургије захтева један период мировања и ношења неког одређеног средства, помоћног елемента. У овом случају мораћете да носите завој. Завој се након ове процедуре естетске хирургије носи само пет дана, тако да то не би требало да вам представља проблем.

Оно што је јако важно да знате јесте да ћете конце скидати након седам дана, а остатак и након 14 дана. У принципу најважније да се српите тих пет дана док носите завоје, касније ће вам све бити много нормалније и лакше.

Нећете осећати уво три месеца

Блага утрнулост ува ће се јавити одмах након операције естетске хирургије и то може да траје најдуже три месеца. Ово није ништа страшно и овај период ће јако брзо проћи. Наравно не значи да ће и у вашем случају утрнулост ува трајати три месеца, она може да ишчезне и пре. Чињеница је да се она смањује током времена.

Приликом операције користи се локална анестезија

Углавном се све процедуре естетске хирургије обављају под локалном анестезијом. Постоје и они случајеви када се естетска хирургија обавља под општом антезијом. Када је у питању затезање лица треба да знате да ће у овом случају бити коришћена локална анестезија.

Коментара: 0


#   кожа  дерматологија
@
[ Додај коментар ]