Južna Srbija Info

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1052  |  Prikazano: 1 - 10

Prijem za igrače iz celog sveta

Južna Srbija Info 17.07.2018
Prijem za igrače

U Nišu je sinoć zvanično otvoren jedanaesti Međunarodni studentski festival folklora koji je ove godine više od 500 učesnika iz osam zemalja, Grčke, Gruzije, Bugarske, Bolivije, Kine, Kostarike i Meksika i sedam gradova u Srbiji. Ukratko – pola sveta na jugoistoku Srbije!

opširnije

Komentara: 0

Leskovcem odjekuje ritam bubnjeva

Južna Srbija Info 14.07.2018
Ritam bubnjeva

Izložbom "Objektivom kroz muziku", u holu Leskovačkog kulturnog centra, danas je otvoren osmipo redu "Drum Dum" muzički festival.

opširnije

Komentara: 0

„Studija Paradoksa" u Nišu

Južna Srbija Info 12.07.2018
Studija Paradoksa

NKC poziva na otvaranje izložbe Sanje Dević pod nazivom „Studija Paradoksa" u petak 13. jula Galeriji Niškog kulturnog centra, sa početkom u 19 časova.

opširnije

Komentara: 0

Kamerni hor iz Sarajeva pobednik Horskih svečanosti (VIDEO)

Belami portal, Južna Srbija Info 09.07.2018
Završene Horske svečanosti

Apsolutni pobednik 27. Internacionalnih horskih svečanosti u Nišu je Kamerni hor muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu koji je osvojio najviše priznanje festivala Gran pri.

opširnije

Komentara: 0

Održani „Dani ruskog filma“ u Nišu

Južna Srbija Info 08.07.2018
Dani ruskog filma

U Gradskoj kući u Nišu zamenik gradonačelnika prof. dr Miloš Banđur primio je istaknute ruske glumce koji su boravili u Nišu u okviru manifestacije „Dani ruskog filma“.

opširnije

Komentara: 0

Sinoć u Nišu otvorene Internacionalne horske svečanosti

Belami portal, Južna Srbija Info 06.07.2018
Otvorene horske svečanosti

Nastupom združenih niških horova, pod dirigentskom palicom Miroslava Ivankovića, i nastupom Hora i Simfonijskog orkestra RTS-a, predvođenih dirigentom Bojanom Suđićem, sinoć su na Letnjoj pozornici u Tvrđavi počele 27. Internacionalne horske svečanosti.

opširnije

Komentara: 0

Sutra počinju "Horske svečanosti" u Nišu

Južna Srbija Info 04.07.2018
Horske svečanosti

Prve večeri će Letnjom pozornicom u Tvrđavi dominirati Simfonijski orkestar i Hor Radio-televizije Srbije s maestrom Bojanom Suđićem na čelu, a posetioci će moći da uživaju u slavnoj Orfovoj scenskoj kantati Karmina Burana.

opširnije

Komentara: 0

Međunarodna nagrada za nišku glumicu Sanju Krstović

Belami portal, Južna Srbija Info 25.06.2018
Međunarodna nagrada za nišku glumicu

Na upravo završenom 5. Internacionalnom pozorišnom festivalu komedije „Gola mesečina“ u Skoplju, koji je trajao od 18. do 24. juna, međunarodni žiri je doneo jednoglasnu odluku da se nagrada za najbolju žensku ulogu dodeljuje Sanji Krstović, za ulogu Živke u predstavi Gospođa ministarka Narodnog pozorišta u Nišu.

opširnije

Komentara: 0

Svečano otvorena 40. izložba fotografija „Đavolja Varoš“

Južna Srbija Info 24.06.2018
40. izložba fotografija

Turistička organizacija opštine Kuršumlija uz podršku lokalne samouprave i AD „Planinka“ 21. juna u restoranu „Evropa“, otvorila je izložbu fotografija sa Međunarodne foto-kolonije „ĐAVOLjA VAROŠ“.

opširnije

Komentara: 0

Neprocenjiva kulturna baština Vranja

Južna Srbija Info 23.06.2018
Kulturna baština Vranja

U sklopu posete Vranju, državni sekretar u Ministarstvu kuture i informisanja Tihomir Arsić obišao je sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem Narodni muzej i Muzej kuću Borisava Stankovića, koji su obuhvaćeni radovima sanacije i rekonstrukcije u okviru projekta „Vranjskom kaldrmom“.

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1052  |  Prikazano: 1 - 10