Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град Ниш и "Моја кравица" помогли изградњу дечјег игралишта

rssBookmark and Share

парк Светог Саве 27.10.2016. Јужна Србија Инфо

Прво дечје игралиште изграђено у склопу велике друштвено одговорне акције Имлека “Моја Кравица – расти срећно”, свечано је данас отворено у парку Светог Саве у Нишу.

Град Ниш и "Моја кравица" помогли изградњу дечјег игралишта

Ново игралиште потпуно је опремљено да одговори на различите потребе бројних малишана. Догађају су присуствовали градоначелник Ниша Дарко Булатовић, директор маркетинга Имлека Слободан Срећковић и члaнови Градског већа.
Реализацију ове акције помогао је Град Ниш, како би парк Светог Саве добио нови садржај за децу. Тим поводом Градоначелник Ниша Дарко Булатовић рекао је ово још један доказ, да једино помажући једни другима можемо бити срећни.
“Срећа је увек у рукама онога који даје, али и оног који добија. Хвала компанији Имлек на Моја Кравица игралишту, које ће усрећити наше најмлађе суграђане, али и њихове родитеље, баке, деке, старатеље”, рекао је Булатовић.
“Ово је велика ствар за наше суграђане и малишане, пример како једна компанија може да допринесе развоју и квалитету живота у граду. Ово је једно од најбезбеднијих игралишта”, рекао је градски већник Михајло Здравковић.

Коментара: 0


#   Михајло Здравковић   Дарко Булатовић   парк Светог Саве   Нови Сад   Градски већник   Имлек  
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима