Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kako Majkrosoft 365 utiče na povećanje kvaliteta poslovanja malih preduzeća

Bookmark and Share

08.04.2023. Nikola Stojanović

Kada se osnuje malo preduzeće, mnogo je izazova sa kojima se osnivač suočava. A sve to važi, naravno, ako je cilj poslovanja klijentima pružiti kvalitet i ono što im treba.

microsoft 365 Srbija
microsoft 365 Srbija

A koje malo preduzeće nema to na umu? Pa gotovo nijedno. Entuzijazam i pomalo ludosti neophodno je da bi se osnovao mali biznis u ovim vremenima, naročito kada tržištima vladaju velike ribe. Ipak, u tome ne treba odustati, već postaviti realne ciljeve i krenuti u njihovo ostvarivanje. U svemu tome mali preduzetnici imaju malog, a tako velikog pomagača – Majkrosoft 365.

Šta je Majkrosoft 365 i kako može pomoći preduzetnicima

Poslovanje u današnje vreme ne može se zamisliti bez tehnologije, i naravno da je ona tu da pomogne u unapređivanju i poboljšavanju posla kojim se mala, ali i svaka druga firma bavi. Ipak, mala preduzeća su uglavnom prepupštena svojoj sopstvenoj inicijativi, dok su tehnološka rešenja u većim kompanijama nešto što se podrazumeva i što je deo već uspostavljenog sistema. Kada se govori o automatizaciji procesa poslovanja, koja može da se odnosi na sve segmente u njemu, danas je gotovo nezamisliva bez softverskog rešenja kao što je Majkrosoft 365. Ono omogućava sistemski pristup svakom pojedinačnom elementu u poslovanju, bilo da se radi o podacima, komunikaciji među zaposlenima ili raznim projektima ili samom uspostavljanju sistema u okviru kog će raditi zaposleni. 

Majkrosoft 365 Srbija i uštede u poslovanju malih preduzeća u južnoj Srbiji

Kako svaki početak u samostalnom poslu donosi troškove koji se mogu nadoknaditi tek nakon izvesnog vremena (kada posao počne da donosi prihode), preduzetnik se mora okrenuti načinima na koji može doći i do određenih ušteda. Kako su sve više mala preduzeća krenula da se osnivaju i u krajevima koji su finansijski i ne toliko moćna kao poslovni centri (južna Srbija naročito), program kao što je Majkrosoft 365 Srbija  vrlo je značajan ne samo u automatizaciji i zaštiti podataka, već i u uštedi, koja je malim preduzećima u južnoj Srbiji i više nego značajna. To se pre svega odnosi na opremu i uštedu u tom pogledu – koja sa Majkrosoft 365 nije neophodna, već se sve rešava putem ažuriranja i nadogradnji koje Majkrosoft obavlja automatskim putem.

Uticaj Majkrosoft 365 na poboljšanje saradnje i komunikacije preduzeća

U savremenim trenucima u kojima i živimo i radimo, promenili su se načini na koji se određeni poslovi obavljaju. Naime, s dolaskom pandemije mnogi su shvatili da je određene poslove moguće raditi i na udaljenosti, odnosno od kuće ili bilo kog drugog mesta. Tako je i danas to postala praksa u firmama. Mnogi su se u tome pribojavali kako će se odvijati komunikacija među zaposlenima i da li će posao trpeti. Majkrosoft 365 Srbija upravo je sistem kome je cilj efikasnija komunikacija u tim slučajevima. To softversko rešenje omogućava korisnicima da upotrebljavaju bazu zajedničkih podataka koja se pohranjuje u oblaku, kao i da komuniciraju putem elektronske pošte i video-poziva. Kada u firmi, pa makar i maloj, postoji dobra komunikacija, ona će biti i efikasnija, a efikasnost je danas odlika traženih i firmi koje se izdvajaju u moru drugih. 


 


#   računari   preduzeće   poslovanje   Majkrosoft   softver
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima