Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svrljig: „Obucimo decu“

rssBookmark and Share

Svrljig 23.02.2011. Marko Miladinović

Omladina Socijaldemokratske partije Srbije pokrenula je akciju pod nazivom „Obucimo decu“. Cilj ove akcije, koja nema rok trajanja, je vrlo jednostavan: prikupiti dečiju odeću od onih kojima nije potrebna, i odneti je onima koji je trebaju.

Svrljig: „Obucimo decu“

Akciju su podržale i svrljiške socijaldemokrate sakupivši oko 500 kilograma garderobe koju su prosledile Osnovnoj školi „Dobrila Stambolić“ iz Svrljiga i svrljiškom Centru za socijalni rad.

Svrljiška opština je jedna od najnerazvijenijih u Srbiji. Ima dosta ljudi, a pre svega dece, koja nemaju šta da obuku. Najveći deo prikupljene garderobe namenjen je najmlađima, jer su deca najveće bogatstvo i moramo sve preduzeti kako bi se ona pravilno razvijala i zato su našem gradu potrebne ovakve akcije, a što se nas tiče biće ih još.

Ovo je samo kap u moru problema koji potresaju naš grad, i kojima će se socijaldemokrate baviti u budućnosti, istakao je Oliver Kane Đorđević, predsednik Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije u Svrljigu.

Ukoliko ste zainteresovani da se priključite akciji koja je u toku opširnije na sajtu http://www.obucimodecu.com/ ili se možete informisati kod svrljiških socijaldemokrata na njihovom facebook profilu http://www.facebook.com/home.php#!/sdpsvrljig.


#   Svrljig
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima