Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Vučić sutra u Aleksincu na centralnom obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresijiSablasni beli psi seju strah oko Kuršumlije"Da se ne zaboravi" - 19 godina od NATO bombardovanjaPantelejska "Pitijada"Ministar poljoprivrede u poseti Nišavskom okrugu: Uspešni razgovori i konkretna dela!Hapšenje lekara u Nišu: Privedeni hirurg u KC Niš i doktorka Vojne bolnice zbog primanja mitaUhapšen mladić (19) iz Niša zbog pokušaja ubistva


Do sela Berbatovo juče je bilo skoro nemoguće doći, prigradski autobusi saobraćaju samo do sela Vukmanovo i Gabrovačkog Manastira.
Kako za sada, nezvanično saznajemo, u toku je šira akcija PU Niš i Vojne policije u suzbijanju kriminala i korupcije u kojoj je do sada uhapšen hirurg zaposlen u Kliničkom centru Niš.
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i leskovački privrednik Dejan Janković, sa pomoćnikom direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoranom Bojovićem, juče su obišli porodicu Stanojković u selu Sušice u opštini Štrpce.
Marina Dejanović, dosadašnja odbornica Demokratske stranke iz Niša, danas je na sednici Skupštine grada, prešla u Srpsku narodnu partiju ministra Nenada Popovića, koja na republičkom nivou participira u vlasti.
"Viz er" od srede 21. marta ukida letove između Niša i Ajndhovena, zbog komercijalne neisplativosti, saopštili su iz te mađarske avio kompanije..
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branisav Nedimović, na poziv načelnice Nišavskog upravnog okruga Dragane Sotirovski, sastao se u Nišu sa predstavnicima lokalnih samouprva i poljoprivrdnim proizvođačima i distributerima.
Gradska opština Pantelej je, u saradnji sa članicama Aktiva žena Niša, organizovala tradicionalnu, šestu po redu Manifestaciju „PITIJADA“, dobrotvornog karaktera.
Povodom osvajanja kupa Srbije za rukometaše i titule šampiona Srbije u snoubordu u Gradskoj kući priređen je prijem za rukometaše Železničara.
U čast Svetskog dana poezije, večeras 21. marta će sa početkom u 19 časova, u Narodnoj biblioteci "Stevan Sremac" u Nišu, biti održana promocija knjige "Odlazak pesme", beogradske pesnikinje Biljane Đoković.
Donacijom opreme za porodilište Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić” u Prokuplju, nastavlja se akcija “Bitka za porodilišta“ koju sprovodi Fondacija B92 i kompanija “Nordeus“.
Projekcija digitalizovane i restaurisane verzije filma „Specijalno vaspitanje“, Gorana Markovića u okviru projekta „VIP Kinoteka" biće održana u utorak, 27.3.2018. godine u 19 časova u maloj Niškog kulturnog centra.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji u subotu, 24. marta 2018. godine u Alesincu.
Po oceni akademika Dejana Popovića, mogućnost za zapošljavanjem preko 20.000 ljudi u IT sektoru je fama
Ironičan video koji prenosi surovu istinu... Otkriveno je kako Amerika već ceo jedan vek vlada svetom. To više nije tajna !