Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šansa za mlade: “Easy Travel & Events” i edukativni turizam - učenje stranih jezika širom Evrope

rssBookmark and Share

Niš 21.04.2019. Južna Srbija Info

Jedan od izlagača na upravo završenom 20. jubilarnom Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu, jeste i agencija “Easy Travel & Events” koja je u svoj široki program, uvrstila i edukativni turizam, tačnije učenje stranih jezika za mlade.

Foto: Nj.P. južna Srbija
Foto: Nj.P. južna Srbija

"Vrlo smo zadovoljni i ponosni, što možemo da ponudimo jedan od neposrednih programa edukacije za mlade juga Srbije, tačnije učenja stranih jezika, engleski, nemački, francuski, španski i francuski jezik, gde srednjoškolci boraveći u porodicama domaćina, sa pogodnostima normalnog, dnevnog života (smeštaj, hrana...), uče jezik a pritom pohađaju šetomesečnu, ili jednogodišnju nastavu", kaže Slavica Parlić, ispred niške “Easy Travel & Events” agencije.

Takođe oragnizujememo i dvonedeljne grupne kurseve jezika, koji su sa fiksnim polaskom, za decu i mlade u Englskoj, Malti, Kipru i SAD..., a za odrasle, tokom cele godine.

"To nije sve, naš program uključuje i specijalističke kurseve i škole jezika sa specijalnom namenom, tu mislim na određene profesije", dodaje Parlić.

Pored kongresnog, relaks i klasičnog programa, naša agencija posreduje i u studiranju u inostranstvu, na većini Univerziteta na Zapadu.

Sve bilže infomacije na: http://easytravel.rs

 

Komentara: 0


#   Niš   turizam   jezik   inostranstvo   Sajam turizma i aktivnog odmora   francuski jezik   Sajam turizma 2019   easytravel   Slavica Parlić   edukativni turizam
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima