Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Majka gledala kako očuh siluje dete i smejala se!

rssBookmark and Share

Pirot 22.10.2014. Novosti

Nevenčani supružnici iz Sukova kod Pirota godinama napastvovali Draganu Pejčić (22). Uhapšeni Dragan i Suzana. Maltretiranje počelo kada je imala 15 godina

Majka gledala kako očuh siluje dete i smejala se!

Inspektori policijske uprave u Pirotu uz odobrenje Višeg tužilaštva pritvorili su nevenčane supružnike iz sela Sukovo Dragana i Suzanu Pejčić zbog sumnje da su godinama napastvovali Draganu Pejčić (22).

Dragan je svoju pastorku, kako je utvrđeno istragom, naočigled majke silovao, a bludnike je prijavila žrtva nakon što je pre nekoliko dana dobila batine od svog očuha.

Kako „Novosti“ saznaju, klupko zločina je počelo da se odmotava u trenutku kada je Dragan saznao da se njegova pastorka zabavlja sa nekim dečkom. On je u naletu ljubomore i besa pretukao Draganu, koja se zatim obratila policiji i ispričala svoju životnu priču, od momenta kada je prvi put silovana pre više od sedam godina.

- Od tada se, u početku naočigled, a kasnije uz pristanak majke, silovanje ponovilo više puta - ispričala je devojka istražnim organima. - Napastvovanje se dogodilo i u i poslednjih nekoliko dana.

U Sukovu ne kriju da su pretpostavljali da se u ovoj porodici nešto čudno dešava. Milenko Pejčić, deda po majci silovane devojke koji živi u Pirotu, kaže da je njegova unuka završila srednju školu i od tada je sa majkom, gde je brinula o stadu ovaca.

- Navraćala je sa majkom i često sam primećivao da je Dragana uznemirena. Kada dođe, mene i babu obično zagrli i poljubi. Znao sam da joj je očuh čudak, pitao sam da li je maltretira, na šta je ćutala. Kada je upoznala dečka sa kojim je počela da se zabavlja, nameravala je da ode od kuće, ali je dobila žestoke batine.

Dva dana je potom Dragana bila kod svog momka, odakle je otišla u policiju, gde je i otvorila dušu.

Draganin deda po majci, Milenko

MASKIRNA UNIFORMA

SUZANI i Draganu je ovo drugi „zajednički život“, a Dragana je dete iz njenog prvog braka. U selu kažu da „kada je došla za njega donela je i pozamašnu količinu novca koji je dala Draganu, a on kupio stado ovaca“.

- Stoku su čuvale Suzana i njena Dragana, a on se baškario ispred seoske prodavnice, ali i po Pirotu. Zarastao je u bradu i stalno je nosio maskirnu uniformu - govore seljani.


#   Pirot   silovanje   nasilje u porodici   Sukovo   Dragan Pejčić   Suzana Pejčić   očuh   pastorka   Dragana Pejčić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima