Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Policajci u Leskovcu sprečili samoubistvo majke sa detetom u naručju

rssBookmark and Share

Leskovac 23.03.2019. Južna Srbija Info

Zahvaljujući hrabrim i odlučnim policajcima, Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću, sprečena je tragedija u Leskovcu, kada je jedna ženska osoba, sa petogodišnjim detotom u naručju, htela da izvrši samoubistvo, izjavio je direktor policije, Vladimir Rebić.

Ilustracija
Ilustracija

Policijski službenici su nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu zgrade, na visini od oko 5 metara. Policajac Nenad Stanković se popeo merdevinama do žene, koja je bila vidno uznemirena, i nakon razgovora uspeo da je ubedi da mu preda dete, a zatim je i njoj pomogao da siđe.

Kao direktor policije, izuzetno sam ponosan na hitru i uspešnu reakciju policijskih službenika iz Leskovca, koji su pokazali izuzetnu sposobnost, profesionalnost i hrabrost obavljajući svoje redovne zadatke.

Mogu da zaključim da je sve više slučajeva u kojima policajci, rizikujući svoj život, spasavaju živote građana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova prepoznaje i vrednuje takav način rada, a trudićemo se da obezbedimo bolji materijalni položaj i opremu za sve policijske službenike, kako bi još efikasnije i profesionalnije obavljali svoje zadatke.“

Komentara: 0


#   Leskovac   MUP RS   Nenad Stanković   dete   policajci   Vladimir Rebić   PU Leskovac   pokušaj samoubistva   majka   Marko Stojčić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima