Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tokom vikenda u Nišu isključeno 35 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

rssBookmark and Share

Niš 28.09.2021. Južna Srbija Info

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, prilikom redovne kontrole, tokom vikenda, iz saobraćaja su isključili 35 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Tokom vikenda u Nišu isključeno 35 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Dvadesetsedmogodišnji vozač „bmv“ se sumnjiči da je 25. septembra, upravljajući vozilom sa 2,10 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu.

Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Policija je na području grada alkotestirala dvojicu muškaraca starosti 28 i 36 godina koji su vozili „audi“ i „bmv“ i utvrdila da imaju 1,45 i 1,38 promila alkohola u organizmu.

Takođe, iz saobraćaja su isključeni i vozači „renoa“ i „forda“ koji su  vozili sa 1,40 i 1,23 promila alkohola, kao i  vozač „opela“ koji je upravljao sa 1,57 promila alkohola u organizmu.

Njima je određeno zadržavanje do istrežnjenja i protiv njih su, kao i protiv svih ostalih vozača, podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.


#   Niš   saobraćaj   saobraćajna policija   alko-test
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima