Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova havarija na toplovodu, bez grejanja u sedam ulica

rssBookmark and Share

11.12.2012. Autor: Agencije, Blic

Zbog havarije na toplovodnoj mreži u Ulici Generala Milojka Lešjanina od jutros su bez grejanja su stanari u sedam ulica u centru Niša. Isporuka toplotne energije obustavlejna je u ulicama: Milojka Lešjanina, Balkanskoj, Milorada Veljkovića Špaje, Drvarskoj I zgradama u Kneginje Ljubice 13, Obrenovićevoj 2 kao I na Keju kola srpskih sestara 15 i 17.

Nova havarija na toplovodu, bez grejanja u sedam ulica
Iz JKP Gradska toplana saopštavaju da je sanacija kvara u toku I da se prema izveštajima sa terena očekuje da radovi budu završeni u toku popodneva kada će doći i do stabilizacije u isporuci toplotne energije korisnicima na navedenim adresama.

Magistralni i regionalni putevi u niškom kraju su pod snegom i saobraćaj je veoma otežan, rekli su danas u Preduzeću za puteve "Niš".

- Sve ekipe su na terenu, a sneg pada na području Niša, kao i u topličkom i pirotskom kraju, gde nastojimo da redovnim intervencijama održimo prohodnim sve pravce - rekao je rukovodilac u Preduzeću za puteve Zoran Zdravković.

Prema njegovim rečima, najpre se interveniše na magistralnim i regionalnim pravcima, a zatim ekipe rade na lokalnim pravcima.

Preduzeće za puteve održava oko 1.200 kilometara magistralnih, regionalnih i lokalnih pravaca u ovom delu Srbije.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima