Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sabornost i jedinstvo različitih na Spasovdan u Nišavskom okrugu

rssBookmark and Share

Niš 06.06.2019. Z.S. Južna Srbija Info

Kao retko do sada, Spasovdan, krsna slava Nišavskog okruga, je okupila sve dobre ljude sa svojim različitim stavom, što jeste dokaz sabornosti i poverenja u rad Okruga i načelnice Dragane Sotirovski.

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

Otvorena vrata Okruga dokaz povrenja

"Mi smo otvorili vrata Okruga za građane i postali njihov javni servis, na pravi način. Dugujem zahvalnost svima koji su zaposleni u okrugu, pre svega na kolege, inspektore jer svaku akciju koju smo osmislili oni su ispratili do kraja na zadovoljstvo građana. Podsećam da smo akcenat smo dali na "Karavan" koji nastavlja da putuje, a još jedan važan segment su dani Otvorenih vrata kada građani dolaze da razgovaraju sa inspektorima o problemima koje imaju”, rekla je Sotirovski, načelnica Nišavskog upravnog okruga.

Sotirovski je dodala, da je uloga Okruga da pomogne lokalnim samoupravama, da bolje komuniciraju sa Vladom Srbije i resornim ministarstvima, kako bi svi zajedno imali saznanja, gde su problemi i kome je potrebna prava pomoć.

Krsnu slavu, gostima je čestitala Dragica Stošić, domaćin ovogodišnjeg obeležavanja i prva dama Odeljenja Tržišne inspekcije Okruga.

“Čast mi je, što je Tržišna inspekcija domaćin slave, a posebno mi je drago da smo, zahvaljujući načelnici Dragani Sotirovski, zadobili, pomalo izgubljeno poverenje građana”, izjavila je Stošić.


#   Niš   Dragana Sotirovski   tržišna inspekcija   Srpska slava   Javni servis   Nišavski upravni okrug   Spasovdan   Otvorena vrata
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima