Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Leskovcu sprovedena pojačana kontrola saobraćaja

rssBookmark and Share

13.04.2011. Dušan Kocić

Od 120 vozila i vozača, koliko je kontrolisano, najviše podneto prijava zbog prekoračenja brzine

Česta slika na ulicama grada
Česta slika na ulicama grada

LESKOVAC - Saobraćajna policija u Leskovcu, u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja, na području grada Leskovca, srpovela je akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa posebnim osvrtom na brzinu kretanja vozila, upotrebe sigurnosnog pojasa i poštovanja opštih pravila učešća pešaka u saobraćaju.

U toku akcije izvršena je kontrola 120 vozila i vozača. Zbog uočenih prekršaja podneto je, nadležnom sudiji za prekršaje, šest zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i 41 obrazac o naplati novčane kazne u fiksnom iznosu i to protiv 20 vozača koji su u toku vožnje prekoračili dozvoljenu brzinu kretanja.

Iz saobraćaja su isključena dva vozača, i to jedan koji je upravljao vozilom pre sticanja prava na vozačku kategoriju i jedan koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija će i u narednom periodu sprovoditi akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju i otrkrivanje i procesuiranje prekršaja, sa ciljem uspostavljanja višeg nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

 

 

 


#   policija   saobraćajna policija   novčane kazne
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima