Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Заштитна ограда још један резултат добре сарадње ГО Медијана, Округа и грађанаГрадска управа демантује наводе у јавности око "спорног" избора Комисије за суфинансирање медијаВучић: 99 одсто Нишлија зна шта је добро за нишки аеродром и они ће дати последњу реч!На дан Вучићевог доласка у Ниш, мирни протести иницијативе "Не дамо нишки аеродром"Жена задобила опекотине током операције – КЦ поднео жалбу против добављачаУ петак и суботу "Дани јоргована у Нишкој Бањи"Кинеска делегација на челу са амбасадором Ли Манчангом посетила Ниш (ВИДЕО)


Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и градски већник Милош Милошевић обишли су данас радове на пресвлачењу коловоза на самом крају Сомборског булевара у близини Матеjeвачке петље.
Како су саопштили у ПУ Врање. дечак стар 4 године је "натрчаo" на аутомобил марке "пасат" и притом задобиo тешке телесне повреде.
Приликом операције жучне кесе тридесет двогосдишње пацијенткиње, запалио се кабл, још једном су поновили у нишком Клиничком центру. Из преузећа "Проксима" кажу да не сносе одговорност.
Данас је у просторијама ГрО Српске напредне странке у Нишу одржана ванредна конференција за новинаре на којој су присутни новинари након дужег времена могли да чују, усаглашен став функционера нишких напредњака, око неких горућих тема, пре свега око дешавања са нишким аеродромом.
У Официрском дому данас је отворен Српско - мађарски форум о водопривреди,на којем учествују привредници две земље који послују у овој области.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 15. април 2018. године.
Међународни витешки фестивал под називом „Заштитници тврђаве“ одржаће се од 8.-10. јуна 2018.године унутар зидина Нишке тврђаве.
На 23. Европском првенству за сениоре и јуниоре, које је одржано у Нишу у периоду од 5-7. априла, наша репрезентација заузела је шесто место у екипном пласману, а Нишлијке су се окитиле одличјима.
Књижевно – меморијална поставка Стеван Сремац-Бранко Миљковић, свечано је отворена у Нишу. Реч је о објекту у улици Александра Ненадовића број 2, у непосредној близини изложбене сале у улици Николе Пашића 59. Спомен собу отворили су министар културе Владан Вукосављевић и градоначелник Ниша Дарко Булатовић.
Општа болница Лесковац, у недељу 22. априла у периоду од 08 до 14 часова, организује превентивне прегледе.
На састанку којим је председавао градоначелник Врања др Слободан Миленковић усвојен је програм дечјег фестивала ,,Време радости”, који ће бити одржан 15. и 16. маја у Градском парку.
Јавне чесме којих је укупно 19 на подручју Градске општине Медијана требало би да прораде после испирања мреже и провере хемијско-бактериолошке исправности Завода за јавно здравље у Нишу, а на чему тренутно убрзано раде екипе ЈКП „Наисус“.
По оцени академика Дејана Поповића, могућност за запошљавањем преко 20.000 људи у ИТ сектору је фама
Ако се питате да ли постоји разлика између мониторинга и гпс праћења возила, требало би да знате да је гпс мониторинг свеобухватнији појам. Наиме, то значи да под мониторинг спаде и гпс праћење возила, лица, али и других начина за спречавање провала и крађа, као и за спречавање злоупотреба.