Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

...

Прешево: Ухапшен 19-годишњак из Сомбора због кријумчарења мигранaтаРазговори о Дивљани и мигрантимаКостур мушкарца пронађен поред пруге у Мезграји код НишаОбавезно посетите Ниш ако путијете Блаканом, поручује амерички магазин "Форбс"Дољевац: Неовлашћено "тамничење" словеначког дилера, изнуда, дрога, продаја..Сајам књига у Нишу посетило око 15 хиљада љубитеља писане речиКонцерт виолончелисте Немање Станковића у Нишу


Oбновљен је прилазни дрвени мост на Габровачкој реци до Ћеле–куле, поправљенр стазе и уређена околина.
Полиција је у селу Букаревац у околини Прешева ухапсила 19-годишњака из Сомбора у чијем је комбију пронашла 21 ирегуларног мигранта из Сирије, као и jедног из Ирака.
Са комесарком за избеглице и миграције Наташом Станисављевић водили смо садржајан разговор о тренутној миграционој ситуацији на југу Србије и даљем збрињавању избегличких породица, казала је градоначелница Ниша Драгана Сотировски.
Канцеларија народног посланика, председника ГрО Двери Ниш и потпредседника Српског покрета Двери проф. др Тамаре Миленковић Керковић, у строгом центру Ниша у ул. Светозара Марковића бр.24 по други пут, од када је у августу месецу отворена, нападнута је од стране непознатих лица, пише у саопштењу ДВЕРИ НИШ достављеном медијима.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
Амерички магазин "Форбс" препоручује својм читаоцима да путујући Балканом не пропусте да посете и мање позате туристичке дестинације и градове. Једна од њихових препорука за ТОП 5 дестинација је град Ниш!
По многима, славна генерација Факултета спорта и визичког васпитања у Нишу 1978.-1979. окупила се прошлог викенда поново, након четири деценије. У амфитетару факултета могли су се видети још увек активни, професори и наставници физичке културе из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Ниша, градова југа Србије и шире.
Виолончелиста Немања Станковић, одржаће концерт у уторак, 6. децембар 2022. године, у Нишком културноном центру, са почетком у 20 сати.
ТРИБИНА на тему „ ЖЕНСКА НЕПЛОДНОСТ И НАЈМИСТЕРИОЗНИЈИ УЗРОК НЕПЛОДНОСТИ – ЕНДОМЕТРИОЗА“ која се организује уз подршку Канцеларије за младе Градске општине Палилула, одржаће се у уторак, 22.11.2022. у сали Нишког културног центра, од 18:00 сати.
Тема криптовалута је данас изузетно актуелна - иако је и даље мало области свакодневног живота где су криптовалуте прихваћене за употребу, много тога се сада у свету може њима купити, а оне постају све популарније и у онлине казинима.
Награда "11. ЈАНУАР" је највише признање Града Ниша које се додељује за изузетна достигнућа која афирмишу Град у привредним, друштвеним и другим областима.
Поводом навода у јавности о боравку градоначелнице Ниша Драгане Сотировски у Бриселу и седишту Курске облати у Русији у „исто време“, а у циљу истинитог информисања јавности, редакција Јужне Србије Инфо је контактира градоначелницу да појасни информације које су претходних дана пласирали поједини опозициони медији.
Јужна Србија је још један, прелепи, део наше земље који поседује бање, језера, историју, културу, археолошка налазишта, традицију, љубав према храни и чувени јужњачки темперамент који воли песму, игру и штедњу.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима