Јужна Србија Инфо
ad_expired

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

Ухапшен радник нишке Дирекције за изградњу: Штеловали документацију, уграђивали јефтинији - пријављивали скупљи материјалПљусак и виртуозна музика Немање Радуловића (ВИДЕО)Медвеђа: Пошао да убије ћерку и "будућег зета"Настрадао мотоциклиста на делу ауто - пута у изградњи код Јелашнице16. "Дани вишње" на Облачинском језеруИ ове године проблем: Мерошински воћари незадовољни откупном ценом вишањаНеочекивано: Лалатовић поднео оставку не место тренера Радничког


Претежно Јутарња температура од 16 до 22, највиша од 30 до 34 степени, само се уз локални развој облачности на северу у брдско-планинским пределима очекује ређа појава пљускова са грмљавином. Јутарња температура од 15 до 21, највиша од 30 до 35 степени. 
У насељу "Стеван Синђелић" у Нишу око 14 часова дошло је до експлозије на градилишту станова за припаднике војске и полиције. Тројица радника са лакшим повредама пребачена су у Клинички центар, а остали су евакуисани.
У понедељак је Одбор за превенцију болести зависности и борбу против верских секти Скупштине града Лесковца обележиo Светски дан против злоупотребе дрога доделом захвалница и награда учесницима и организаторима радионица и квиза „Играј за живот, дрога, јок бре“ у Свечаној сали Града Лесковца.
Градски одбор Српске напредне странке Ниш, од јуче је на новој адреси. Нове просторије Градског одбора СНС Ниш налазе се у ул. Војводе Мишића бр. 50 и биће отворене за грађане сваког радног дана од 8 до 20 сати, кажу тој странци.
Због лоших временских услова,плус берба вишања на око две хиљаде хектара у мерошинском крају, где 80 одсто домаћинстава има засаде тог воћа, касни. Произвођаче прате и други проблеми.
Честе кише нису нанеле штете повртарским културама у нишавском округу, али произвођачи сада морају обратити пажњу на болести које се јављају услед велике влаге.
Летња туристичка сезона и званично је почела у Нишкој Бањи.
Остао је само један дан, до почетка најважнијег такмичења које ће током 2019. године бити одржано у нашој земљи.
Немања Радуловић, светски познати виолиниста, рођен у Нишу, синоћ је са својим оркестром Дабл сенс извео концерт за памћење на Летњој позорници која је била испуњена до последњег места.
Скупштинском Одбору за здравље и породицу стигла је представка доктора Ивана Николића из Београда који тражи да се законом забрани употреба роштиља на угаљ у регистрованим угоститељским објектима и да се они замене електричним или роштиљем на гас, због све чешће појаве тумора дебелог црева.
Десети студијски албум групе Ван Гог “Море без обала” и истоимена најновија књига фронтмена састава Звонимира Ђукића Ђулета промовисани су у Нишу.
Уз благослов Његовог Преосвештенства Епископа нишког Г. Г. Арсенија, у организацији Управе Саборног храма у Нишу, Града Ниш, Команде Копнене војске Србије и Нишко црквено-певачке дружина "Бранко", у петак, 28. јуна 2019. године у порти Саборног храма у Нишу, са почетком од 19.30 сати, одржаће се Видовданска академија.
Београд и Скопље ће новим Коридором преко Ниша бити удаљени три и по сата вожње.
У јавности се често прича о онима који мењају странке и обично их напуштају када падну са власти. Тако се говори да је Татјана Војтеховски била активни члан ЈУЛ-а. Она каже нисам, а у изјави Синише Вучинића, високог функционера ЈУЛ-а стоји, сасвим нешто друго.