Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Најјефитнија карта за концерт Аце Пејовића у Нишу 1.700 динара, иако је помпезно најваљен као наступ у оквиру градске славе

rssBookmark and Share

Ниш 11.05.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Популарни српски певач Ацо Пејовић обележиће градску славу у Нишу наступом испред бројне публике 1. јуна на платоу у Тврђави. На конференцији за новинаре којој је присуствовала градоначелница Ниша, Драгана Сотировски, најављено је да ће наступ Пејовића бити један од главних догађаја током овогодишње славе.

Фото: Град Ниш
Фото: Град Ниш

Насупрот неким очекивањима, за наступ популарног српског певача Аца Пејовића у оквиру Св. цара Константина и Царице јелене, градске славе у Нишу, најјефтинија улазница кошта 1.700 динара. Иако се наступ објављује као део градске славе, ценовни опсег улазница изазвао је различите реакције међу људима. Цена улазница можда не одговара очекивањима неких посетилаца, али се очекује да ће интерес за наступ овог познатог извођача бити значајан.

Сотировски је изразила задовољство због наступа познатог певача и најавила његов концерт као део богатог програма градске славе посвећене Светом цару Константину и царици Јелени.

Пејовић је такође обишао и Дом за децу и омладину „Душко Радовић“ где је деци уручио поклоне. Нагласио је значај оваквих посета и изразио наду да ће његов пример подстаћи друге да обрадују ову заједницу.

Поред наступа Аца Пејовића, градска слава у Нишу обележиће се и првим изводењем опере на тргу код Београдске капије, као и концертом Данице Црногорчевић на Летњој позорници.

Очекује се да ће наступи ових уметника обогатити велику културну понуду града Ниша и привући велики број посетилаца из региона.

 


#   Ниш   Драгана Сотировски   Ацо Пејовић   Нишка тврђава   градска слава
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима