Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Душан Пројовић одлази у КСС на место потпредседника

rssBookmark and Share

14.02.2016. И.Велимировић, sport.blic.rs

Генерални секретар Регионалног кошаркашког савеза источне Србије биће промовисан на скупштини КСС у суботу (13 часова) у Нишу.
Душан Пројовић је нови потпредседник Кошаркашког савеза Србије задужен за такмичење, преноси „Блиц“

Душан Пројовић одлази у КСС на место потпредседника

Душан Пројовић је нови потпредседник Кошаркашког савеза Србије задужен за такмичење, сазнаје „Блиц“.

Актуелни генерални секретар Регионалног кошаркашког савеза источне Србије је човек који од 1997. успешно обавља ову функцију и важи за једног од најодговорнијих за стање у читавом региону.

- Част ми је што сам део најбоље спортске организације у држави, јер је кошарка најквалитетнији производ Србије. Долазак на одговорну функцију враћа веру у то да и неко ван престонице може да обавља важне послове у КСС. Задовољство ми је што је препознат мој рад, али истовремено ово је велика обавеза и одговорност - каже Пројовић за „Блиц“.

Потпредседник за такмичење је досад био Дејан Томашевић, који је од 15. октобра в.д. генералног секретара КСС.

- Селим се из Ниша у Београд, ускладићу надам се све своје обавезе, важно је да се посао ради квалитетно, уз пуну сарадњу и у интересу кошарке. Сваки сегмент наше кошарке требало би да буде као и репрезентације - успешан - завршио је Пројовић.


#   кошарка   Кошаркашки савез Србије   Регионални кошаркашки савез источне Србије   Дејан Томашевић   Душан Пројовић   спортске организације
@KSSrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима