Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Голман Јовановић и званично члан данског Орхуса

rssBookmark and Share

28.05.2016. Јужна Србија Инфо

Данас, нешто после 14 часова, Александар Јовановић је и званично постао члан данског Орхуса.

Голман Јовановић и званично члан данског Орхуса

Последњи парафи су стављени на званичним документима па је сада сасвим сигурно да ће Александар Јовановић своје место међу стативама нишког суперлигаша замениће голом петоструког првака Данске. Дански суперлигаш је и девет пута освојио Куп Данске, а сам град Орхус је незнатно већи од Ниша и други је по величини град у Данској. Овог суперлигаша у просеку прати око 11 000 ватрених навијача и верујемо да ће Ацко врло брзо освојити њихова срца.

Раднички је трансфером Александра Јовановића у Орхус инкасирао 215 000 евра и сва средства биће усмерена на разрешавања проблема око регистрације играча. Након ове реализације неће бити више препрека за регистровање нових играча тако да ћемо интезвно радити на довођењу адекватних појачања у складу са амбицајама Радничког у наредној сезони. Део новца ће бити усмерен и на предстојеће припреме новог тима, а известан је трансфер још једног нашег играча. За сада “вагамо” понуде, а оне су озбиљне и долазе нам из Турске и Шведске. Да не прејудицирамо и сачекамо реализацију, а онда настављамо даље са реализацијом наших планова. – рекао је председник клуба Проф. др Радан Илић.

Задовољство, реализацијом овог трансфера, не крије председник клуба, али и истиче како је битно и то, да је наш, сада већ бивши голман, задовољан условима који су договорени. Ацко се обавезао на верност Архусу у наредне четири године.Треба напоменути и то да је ово први “већи” трансфер који је клуб реализовао у последњих петнаестак година.

fkradnickinis.rs


#   Александар Јовановић   Радан Илић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима