Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Илић: Раднички није могао да задржи тандем

rssBookmark and Share

03.06.2016.

Услед учесталих негативних коментара у нишкој навијачкој заједници поводом одласка Петра Ђуричковића и Саше Марјановића у Партизан, ФК Раднички жели да обавести јавност да је клуб учинио све што је у његовој моћи да играче задржи у клубу.

Илић: Раднички није могао да задржи тандем

На појединим социјалним мрежама негативно се оцењује рад спортског сектора, наводећи да Раднички није учинио ништа како би задржао везисте Сашу Марјановића и Петра Ђуричковића у клубу. Тим поводом, председник Радничког Радан Илић дао је следећу изјаву за сајт клуба:

  - Раднички је учинио све што је у складу са могућностима клуба. Обојици је понуђено дупло увећање плате. Наш клуб, нажалост, није у могућности да финансијски парира Партизану. Сви смо у Радничком поносни и захвални на свему што су Саша Марјановић и Петар Ђуричковић учинили у служби клуба у току свог боравка у Нишу и желимо им пуно среће у наставку каријере. Желим да обавестим јавност да ми у клубу не седимо скрштених руку, разговарамо свакодневно са фудбалерима који су пред истеком уговора, сви играчи су вољни да остану у клубу, активно ћемо радити на томе да обезбедимо континуитет у раду.Навијачима бих поручио да не брину, активно радимо на ангажовању појачања која ће својим квалитетом адекватно попунити насталу празнину – каже председник нишког клуба Радан Илић.

fkradnickinis.rs


#   Раднички ФК   Петар Ђуричковић   Саша Марјановић   Радан Илић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима